Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Virchea, L. I.,
Frum, A.,
Georgescu, C.,
Pecsenye, B.,
Máthé, E.,
Mironescu, M.,
Crăciunas, M. T.,
Totan, M.,
Tănăsescu, C.,
Gligor, F. G.:
An Overview of the Bioactivity of Spontaneous Medicinal Plants Suitable for the Improvement of Lung Cancer Therapies.
Pharmaceutics. 17 (3), 1-39, (cikkazonosító: 336), 2025.
Neamtu, A. A.,
Maghiar, T. A.,
Turcuş, V.,
Maghiar, P. B.,
Căpraru, A. M.,
Lazar, B. A.,
Dehelean, C. A.,
Pop, O. L.,
Neamtu, C.,
Totolici, B. D.,
Máthé, E.:
A comprehensive view on the impact of chlorogenic acids on colorectal cancer.
Curr. Issues Mol. Biol. 46 (7), 6783-6804, 2024.
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Diósi, G.,
Veres, S.,
Nagy, B. M.,
Máthé, E.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Mihali, C.,
Mizeranschi, A. E.,
Ilie, D. E.,
Cziszter, L. T.,
Neamt, R.,
Anton, A. Ș.,
Máthé, E.,
Pecsenye, B.,
Bota, V.,
Turcuş, V.:
Genomic Variability Survey in Ilex aquifolium L., with Reference to Four Insular Populations from Eastern Europe.
Int. J. Mol. Sci. 25 (24), 1-17, (cikkazonosító: 13593), 2024.
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
György, É.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Rügyalapú növényi kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 32, 2024. ISBN: 9786156457431
Necula, D.,
Ungureanu, I. M.,
Máthé, E.,
Pecsenye, B.,
Surdu, I.,
Turcuş, V.,
Ognean, L.:
Season and Processing Technology Impact on a Traditional Mountain Emmental Cheese.
Agriculture. 14 (12), 1-16, (cikkazonosító: 2149), 2024.
Nagy, V.,
Aszalósné Balogh, R.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Veres, S.,
Máthé, E.,
Nagy, B. M.,
Diósi, G.:
Sieve analysis of Barley-based BSG for food applications = Analiza sitowa BSG na bazie jęczmienia do żywności.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 98-99, 2024.
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Jolji, M.,
György, É.,
Mészáros, N.,
Turcuş, V.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, (cikkazonosító: 181), 2024.
D1
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous)
(2023)
12.
Mironescu, M.,
Josan, C.,
Mironescu, I.,
Georgescu, C.,
Jevcsák, S.,
Máthé, E.:
Use of chocolate as support for natural bioactive ingredients.
In: The 23rd International Conference Life Sciences for Sustainable Development: Book of Abstracts / University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Cluj-Napoca, 49, 2024, (ISSN 2392-6937)
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Oláh, N. K.,
György, É.,
Máthé, E.:
Analytical and microbiological examination of gemmotherapy extracts = Gemmoterápiás extraktumok analitikai és mikrobiológiai vizsgálata.
In: XXIX. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 29th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 1, 2023, (ISSN 2734-7109)
Nagy, V.,
Syed, R. N. A.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
Jolji, M.,
Pecsenye, B.,
Mposula, Z.,
Alaya, A.,
Kiss, T.,
Máthé, E.:
Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
Alaya, A.,
Mihok, E.,
Pecsenye, B.,
Jolji, M.,
Kertész, A.,
Bársony, P.,
Vigh, S.,
Cziáky, Z.,
Máthé, A. B.,
Burtescu, R. F.,
Oláh, N. K.,
Neamtu, A. A.,
Turcuş, V.,
Máthé, E.:
Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
Antioxidants. 12 (9), 1-36, (cikkazonosító: 1717), 2023.
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
The current situation of the use of brewers' spent grain.
In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
Téglás Tímea,
Mihok, E.,
Cziáky, Z.,
Oláh, N. K.,
Nyakas, C.,
Máthé, E.:
The Flavonoid Rich Black Currant (Ribes nigrum) Ethanolic Gemmotherapy Extract Elicits Neuroprotective Effect by Preventing Microglial Body Swelling in Hippocampus and Reduces Serum TNF-alfa Level: Pilot Study.
Molecules. 28 (8), 1-17, (cikkazonosító: 3571), 2023.
Bota, V.,
Neamtu, A. A.,
Oláh, N. K.,
Chise, E.,
Burtescu, R. F.,
Pripon Furtuna, F. R.,
Nicula, A. S.,
Neamtu, C.,
Maghiar, A. M.,
Ivănescu, L. C.,
Zamfirache, M. M.,
Máthé, E.,
Turcuş, V.:
A Comparative Analysis of the Anatomy, Phenolic Profile, and Antioxidant Capacity of Tussilago farfara L. Vegetative Organs.
Plants-Basel. 11 (13), 1-20, 2022.
Neamtu, A. A.,
Maghiar, T. A.,
Alaya, A.,
Oláh, N. K.,
Turcuş, V.,
Pelea, D.,
Totolici, B. D.,
Neamtu, C.,
Maghiar, A. M.,
Máthé, E.:
A Comprehensive View on the Quercetin Impact on Colorectal Cancer.
Molecules. 27 (6), 1-24, (cikkazonosító: 1873), 2022.
Mihali, C.,
Petrescu, C. M.,
Ciolacu-Ladasiu, C. F.,
Máthé, E.,
Popescu, C.,
Bota, V.,
Mizeranschi, A. E.,
Ilie, D. E.,
Neamt, R.,
Turcuş, V.:
Assessing Phenotypic Variability in Some Eastern European Insular Populations of the Climatic Relict Ilex aquifolium L..
Plants-Basel. 11 (15), 1-26, (cikkazonosító: 2022), 2022.