Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Diósi, G.,
Veres, S.,
Nagy, B. M.,
Máthé, E.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Kovács, S.:
Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
Nagy, V.,
Aszalósné Balogh, R.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Veres, S.,
Máthé, E.,
Nagy, B. M.,
Diósi, G.:
Sieve analysis of Barley-based BSG for food applications = Analiza sitowa BSG na bazie jęczmienia do żywności.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 98-99, 2024.
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Vajkai, B.,
Kovács, S.:
Analysis of bioactive components in the pressed fiber of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 36, 2023. ISBN: 9789634905356
Csatári, G.,
Kovács, S.:
Analysis of components in the press fibre of lucerne (Medicago sativa L.) varieties.
In: 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings, Zbornik radova. Ed.: Klaudija Carović, Stanko Ivan Širić, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 368-373, 2023, (ISSN 2459-5551)
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
Csatári, G.,
Fári, M.,
Fehér, C.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignocellulose composition of wet fractionated alfalfa fiber.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 54-54, 2022. ISBN: 9789634904687
Csatári, G.,
Eged, B.,
Kovács, S.:
Content parameters of wet-fractionated fibre obtained from leaves and stems of different batata species (Ipomoea batatas).
In: 19th Wellmann International Scientific Conference : Book of abstract. Ed.: Kiss Orsolya, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 34, 2022. ISBN: 9789633068601
Csatári, G.,
Eged, B.,
Fehér, C.,
Fári, M.,
Kovács, S.:
Investigation of Content Parameters in Wet-Fractionated Fibre from Various Plants for Potential Use in Human Nutrition.
Foods. 11 (19), 1-13, 2022.
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Koroknai, J.,
Tóth, C.,
Göblös, S.,
Fehér, C.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
Csatári, G.,
Eged, B.,
Görögh, P.,
Fári, M.,
Kovács, S.:
Comparative evaluation of fibers obtained by wet fractionation from different plants (Medicago sativa L., Glycine max L., Brassica oleracea conv. botrytis var. italica).
In: LXIII. Georgikon Napok : Agrár-környezetgazdaságunk a járványok és a környezeti kihívások árnyékában, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Georgikon Campus, Keszthely, 6, 2021.
Eged, B.,
Csatári, G.,
Görögh, P.,
Kovács, S.:
Comparative plant anatomical studies conducted on different soybean (Glycine max L.) varieties.
In: LXIII. Georgikon Napok : Agrár-környezetgazdaságunk a járványok és a környezeti kihívások árnyékában, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Georgikon Campus, Keszthely, 10, 2021.
Csatári, G.,
Eged, B.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kovács, S.:
Investigation of photosynthetic pigments in the fiber obtained from the wet fractionation of soybean (Glycine max L.).
In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation : Proceedings of abstracts, Slovak University of Agriculture, Nitra, 66, 2021.
Kaszás, L.,
Csatári, G.,
Nagy, B. L.,
Antal, G.,
Kovács, S.:
Phenotypical and phylogenetic comparison of different Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) varieties/ecotypes.
In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, Pannon Egyetem, Keszthely, 76, 2018. ISBN: 9789639639911