Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
(2023)
Q1
Waste Management and Disposal
(2023)
4.
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Veres, S.,
Koroknai, J.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
Kovács, Z.,
Picoli, E.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrások alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 28 (10), 41-43, 2024.
Kovács, Z.,
Picoli, E. A. d. T.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrísok alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 2024.
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Kaszás, L.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
Domokos-Szabolcsy, É.,
Veres, S.,
Kovács, S.,
Bákonyi, N.,
Makleit, P.,
Elhawat, N. A.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Fári, M.:
From crops in field to space plants grown in ground bioregenerative life-support facilities: the potential of green biorefining with reflecting the environmental challenges.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 22-22, 2022. ISBN: 9789634904687
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Elhawat, N. A.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Amino acid composition and free amino acid content of processed Jerusalem artichoke green biomass.
In: LXIII. Georgikon Napok : Agrár-környezetgazdaságunk a járványok és a környezeti kihívások árnyékában, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Georgikon Campus, Keszthely, 12, 2021.
Abdalla, N.,
Ragab, M. I.,
El, M. S.,
Arafa, N.,
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Taha, H. S.:
Biochemical Assessments of some Important Components in Tubers, Leaves and Calli Cultures of Three Jerusalem Artichoke Cultivars.
Env. Biodiv. Soil Security. 4, 267-275, 2020.
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Koroknai, J.,
Fári, M.:
Évelő növényi zöld biomassza, mint értékes fehérje és fitonutrines forrás = Green biomass of perennial crops as valuable source of protein and phytonutrients.
In: VII. Nemzetközi Tudományos Napok : 17 th International Scientific Days : A tudományos napok publikációi. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Károly Róbert Nonprofit Kft., Gyöngyös, 298-305, 2020. ISBN: I9786155969027
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2019
22.
Kovács, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Az Ereky process rekonstruálása: lucerna zöldlé és hordozó keverékek vizsgálata.
In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága,, Budapest, 359-362, 2019. ISBN: 9789638351456
Omara, A. E. D.,
Elsakhawy, T.,
Alshaal, T. A. A. I.,
El-Ramady, H.,
Kovács, Z.,
Fári, M.:
Nanoparticles: a Novel Approach for Sustainable Agro-productivity.
Env. Biodiv. Soil Security. 3, 29-62, 2019.
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Nagy, É.,
Elhawat, N. A.,
Abdalla, N.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) as a potential chlorophyll source for humans and animals nutrition.
Env. Biodiv. Soil Security. 2 (1), 1-9, 2018.