Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
(2023)
Q1
Waste Management and Disposal
(2023)
4.
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Veres, S.,
Koroknai, J.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
Domokos-Szabolcsy, É.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Koroknai, J.,
Kovács, S.,
Tóth, C.,
Csilléry, G.,
Jókai, Z.,
Matkovits, A.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, (cikkazonosító: 2268118), 2023.
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Kaszás, L.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
Fári, M.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Csilléry, G.,
Guttmann, K.,
Guttmann, G.,
Makleit, P.,
Veres, S.:
Characterisation of volume utilization efficiency (vue) of the Hungarian space pepper cultivars grown in ground bioregenerative life-support facilities.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 56-56, 2022. ISBN: 9789634904687
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Elhawat, N. A.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
Makleit, P.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Bákonyi, N.,
Fári, M.,
Veres, S.:
Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
Fári, M.,
Koroknai, J.,
Csilléry, G.,
Tóth, C.,
Veres, S.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Space pepper breeding program at the University of Debrecen: challenges and results.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 57-57, 2022. ISBN: 9789634904687
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Koroknai, J.,
Tóth, C.,
Göblös, S.,
Fehér, C.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Koroknai, J.,
Fári, M.:
Évelő növényi zöld biomassza, mint értékes fehérje és fitonutrines forrás = Green biomass of perennial crops as valuable source of protein and phytonutrients.
In: VII. Nemzetközi Tudományos Napok : 17 th International Scientific Days : A tudományos napok publikációi. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Károly Róbert Nonprofit Kft., Gyöngyös, 298-305, 2020. ISBN: I9786155969027
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2019
19.
Kurucz, E.,
Enkhbileg, E.,
Bíró, B.,
Koroknai, J.,
Zsiláné André, A.,
Fári, M.,
Fenyvesi, A.:
A kerti bazsalikom (Ocimum basilicum L.) gyors neutron sugárérzékenységének a vizsgálata.
In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága,, Budapest, 368-371, 2019. ISBN: 9789638351456
Kisvarga, S.,
Hlaszny, E.,
Antal, G.,
Koroknai, J.,
Kurucz, E.,
Fári, M.:
Monitoring of decoration value, growth, and water consumption of three drought-tolerant hungarian bred lawn grass varieties planted in HIB green wall modules.
Hung. Agric. Res. 28 (2), 25-29, 2019.
Fári, M.,
Kisvarga, S.,
Hlaszny, E.,
Zsiláné André, A.,
Koroknai, J.,
Kurucz, E.,
Antal, G.:
New methodological possibilities in the outdoor herbaceous ornamental plant breeding and technical innovation in Hungary with special regard to market opportunities and the effects of climate change - an overview.
Hung. Agric. Res. 28 (2), 31-37, 2019.