Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
A könyvtár 2025.12.22. és 2026.01.04. között ügyeleti rendet tart. Ezen időszakban a publikációk feltöltésére van lehetőség, de minden más szolgáltatásunk szünetel.
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Meier, O.,
Szatmári, P.,
Makleit, P.,
Veres, S.:
Földi szimulációs űrnövénykutató eszközök a Debreceni Egyetem Biodrome-ban.
In: "Green Deal and agriculture: sustainability or competitive advantage" : Book of abstracts. Szerk.: Zoltán Molnár, Katalin Némethné Wurm, Albert Kázmér Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, 138, 2025. ISBN: 9786156443465
Szatmári, P.,
Meier, O.,
Csilléry, G.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Fári, M.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Researches for the production of space peppers.
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai 2025, 172-172, 2025.
Meier, O.,
Fehér, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Circular food production in space environment: Insect protein production by supplementing green biomass in feed.
In: Selected papers of the 8th International Conference on Research, Technology and Education of Space (H-SPACE2024) / Bacsárdi László; Kovács Kálmán, MANT, Magyar Asztronautikai Társaság, Budapest, 63-67, 2024. ISBN: 9789637367359
Meier, O.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Növényi biotechnológia a funkcionális űrélelmiszerek szolgálatában.
In: Biotechnológia a Debreceni Egyetemen 2024 Szimpózium : Absztraktfüzet / Debreceni Egyetem, Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Társadalomföldrajzi és Területfejlesztési Tanszék, Debrecen, 46-46, 2024. ISBN: 9789634906612
Biotechnology at the University of Debrecen - 2025 International Symposium, Abstract book
Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma - Absztraktkötet / szerk. Hajdú Péter
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai
Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a XXI. században - Konferencia absztraktfüzet / szerk. Sárosi József, László Zsuzsanna, Nagy Valéria, Dobozi Réka
Paradigmaváltás a növénynemesítésben. A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre - Összefoglalók / szerk. Vida Gyula