Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Yavuz, S. R.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Béni, Á.,
Kiss, A.:
Characterization of protein hydrolysates by different plant proteases.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 50, 2024. ISBN: 9786155606168
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Veres, S.,
Koroknai, J.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
Nascimento, D. L. d.,
Aguiar, V. P.,
Jacomini, F. A.,
Costa, W. G. d.,
Ribeiro, W. S.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kleine, A. A.,
Balmant, K. M.,
Picoli, E. A. d. T.,
Zauza, E. A. V.,
Guimaraes, L. M. d. S.:
Rapid detection of bromatological and chemical biomarkers of clones tolerant to eucalyptus physiological disorder.
S. Afr. J. Bot. 175, 684-695, 2024.
Kovács, Z.,
Picoli, E.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrások alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 28 (10), 41-43, 2024.
Kovács, Z.,
Picoli, E. A. d. T.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrísok alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 2024.
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Q1
Waste Management and Disposal
20.
Domokos-Szabolcsy, É.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Koroknai, J.,
Kovács, S.,
Tóth, C.,
Csilléry, G.,
Jókai, Z.,
Matkovits, A.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, (cikkazonosító: 2268118), 2023.
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Kaszás, L.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
Domokos-Szabolcsy, É.,
Veres, S.,
Kovács, S.,
Bákonyi, N.,
Makleit, P.,
Elhawat, N. A.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Fári, M.:
From crops in field to space plants grown in ground bioregenerative life-support facilities: the potential of green biorefining with reflecting the environmental challenges.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 22-22, 2022. ISBN: 9789634904687
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Elhawat, N. A.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687