Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Földvári, M.,
Koroknai, J.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kaszás, L.:
Csicsóka (Helianthus tuberosus L.) in vitro mikroszaporításának technológiai fejlesztése.
In: Paradigmaváltás a növénynemesítésben : A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre. XXXI. Növénynemesítési Tudományos Napok - Összefoglalók. / (szerk.) Bóna Lajos, Kovács Szilvia, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veres Szilvia, Vida Gyula, Debreceni Egyetem, Debrecen, 106, 2025. ISBN: 9789634907190
Elhawat, N. A.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.,
Veres, S.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Nanofertilizers accelerated various osmolytes in plant system.
In: Roles of Osmolytes in Changing Environment. Ed.: Azamal Husen, Academic Press Inc Elsevier Science, UK, 199-233, 2025, (Plant Biology, sustainability and climate change) ISBN: 9780443265495
Földvári, M.,
Koroknai, J.,
Veres, S.,
Kovács, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kaszás, L.:
Technological development of in vitro micropropagation of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
In: Plant Biology Europe 2025: Programme and Book of Abstracts, -, Budapest, 154, P-37, 2025. ISBN: 9786156833020
Yavuz, S. R.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Béni, Á.,
Kiss, A.:
Characterization of protein hydrolysates by different plant proteases.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 50, 2024. ISBN: 9786155606168
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Veres, S.,
Koroknai, J.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
Nascimento, D. L. d.,
Aguiar, V. P.,
Jacomini, F. A.,
Costa, W. G. d.,
Ribeiro, W. S.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kleine, A. A.,
Balmant, K. M.,
Picoli, E. A. d. T.,
Zauza, E. A. V.,
Guimaraes, L. M. d. S.:
Rapid detection of bromatological and chemical biomarkers of clones tolerant to eucalyptus physiological disorder.
S. Afr. J. Bot. 175, 684-695, 2024.
Kovács, Z.,
Picoli, E.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrások alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 28 (10), 41-43, 2024.
Kovács, Z.,
Picoli, E. A. d. T.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Zöldbiomassza: a növényi fehérjeforrísok alternatívája az EU-ban és brazil kitekintésben.
Mezőhír. 2024.