EN HU

Suhartini Wildan

Suhartini Wildan

Teljes publikációs lista

2025
1.
Bákonyi, N., Barna, D., Suhartini, W., Cziáky, Z., Makleit, P., Alshaal, T. A. A. I., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Brown juice processed from alfalfa green biomass as a source of phytohormones and saponins.
Sci Rep. 15 (1), 1-7, (cikkazonosító: 18653), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2024)
2.
Yavuz, S. R., Alshaal, T. A. A. I., Suhartini, W., Bákonyi, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Veres, S., Fári, M., Elhawat, N. A., Domokos-Szabolcsy, É.: Leaf protein concentrate as a nutrient-dense protein source from vetch and triticale mixture: A comparative analysis of fermentation techniques.
Food Chem. X. [Epub ahead of print] 1, 1-34, (cikkazonosító: 103153), 2025.
Folyóirat-mutatók:
D1 Analytical Chemistry (2024)
D1 Food Science (2024)
3.
Suhartini, W., Yavuz, S. R., Kovács, Z., Kaszás, L., Cziáky, Z., Kruppa, J., Fári, M., Veres, S., Elhawat, N. A., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Physicochemical Properties and Bioactive Compounds of Leaf Protein Concentrate from Green Pea and Triticale Mixture: A Comparative Study of Thermal and Non-thermal Processing Techniques.
Food Bioprocess Technol. 19 (1), 1-18, (cikkazonosító: 36), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2024)
Q1 Industrial and Manufacturing Engineering (2024)
Q1 Process Chemistry and Technology (2024)
D1 Safety, Risk, Reliability and Quality (2024)
2023
4.
Do, T. V. T., Suhartini, W., Phan, C. U., Zhang, Z., Goksen, G., Lorenzo, J. M.: Nutritional value, phytochemistry, health benefits, and potential food applications of Pouteria campechiana (Kunth) Baehni: A comprehensive review.
J. Func. Foods. 103, 1-16, (cikkazonosító: 105481), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Nutrition and Dietetics
2020
5.
Do, T. V. T., Suhartini, W., Mutabazi, F., Mutukumira, A. N.: Gynura bicolor DC. (Okinawa spinach): A comprehensive review on nutritional constituents, phytochemical compounds, utilization, health benefits, and toxicological evaluation.
Food Res. Int. 134, 1-20, (cikkazonosító: 109222), 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
2019
6.
Do, T. V. T., Fan, L., Suhartini, W., Girmatsion, M.: Gac (Momordica cochinchinensis Spreng) fruit: A functional food and medicinal resource.
J. Func. Foods. 62, 1-14, (cikkazonosító: 103512), 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Nutrition and Dietetics
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem