EN HU

Suhartini Wildan

Suhartini Wildan

Teljes publikációs lista

2025
1.
Bákonyi, N., Barna, D., Suhartini, W., Cziáky, Z., Makleit, P., Alshaal, T. A. A. I., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Brown juice processed from alfalfa green biomass as a source of phytohormones and saponins.
Sci Rep. 15 (1), 1-7, (cikkazonosító: 18653), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2024)
2023
2.
Do, T. V. T., Suhartini, W., Phan, C. U., Zhang, Z., Goksen, G., Lorenzo, J. M.: Nutritional value, phytochemistry, health benefits, and potential food applications of Pouteria campechiana (Kunth) Baehni: A comprehensive review.
J. Func. Foods. 103, 1-16, (cikkazonosító: 105481), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Nutrition and Dietetics
2020
3.
Do, T. V. T., Suhartini, W., Mutabazi, F., Mutukumira, A. N.: Gynura bicolor DC. (Okinawa spinach): A comprehensive review on nutritional constituents, phytochemical compounds, utilization, health benefits, and toxicological evaluation.
Food Res. Int. 134, 1-20, (cikkazonosító: 109222), 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
2019
4.
Do, T. V. T., Fan, L., Suhartini, W., Girmatsion, M.: Gac (Momordica cochinchinensis Spreng) fruit: A functional food and medicinal resource.
J. Func. Foods. 62, 1-14, (cikkazonosító: 103512), 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Nutrition and Dietetics
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem