Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Balláné Kovács, A.,
Béni, Á.,
Kremper, R.,
Kincses, S.,
Novák, T.,
Juhász, E. K.:
Az agrotechnológia és a talajélet kapcsolata.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet. Szerk.: Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 14, 2024. ISBN: 9789634906568
Balláné Kovács, A.,
Kremper, R.,
Juhász, E. K.,
Kincses, S.,
Béni, Á.,
Tállai, M.:
Changes of some chemical parameters of soil with a depth in a long term fertilization and tillage experiment.
In: Centennial Celebration and Congress of the International Union of Soil Sciences Abstract Book / Giuseppe Corti; Edoardo A.C. Costantini; Sara Marinari, International Union of Soil Sciences, Firenze, 1196, 2024.
Yavuz, S. R.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Béni, Á.,
Kiss, A.:
Characterization of protein hydrolysates by different plant proteases.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 50, 2024. ISBN: 9786155606168
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.:
Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, (cikkazonosító: 106347), 2024.
Atieh, R.,
Béni, Á.,
Kiss, A.:
Enhanced Extraction of Terpene Compounds from Thyme and Oregano Leaves: Comparative Study and HPLC Method Development.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 49, 2024. ISBN: 9786155606168
Balláné Kovács, A.,
Juhász, E. K.,
Béni, Á.,
Kremper, R.:
Examining the impacts of intensive and reduced tillages and NPK fertilization on the microbial biomass and community of the soil.
In: Alternatives to Reduce Soil Degradation (ARSD2024) : Book of abstracts. Szerk.: Zsófia Bakacsi, Ágota Horel, János Mészáros, Márk Rékási, Tünde Takács, HUN-REN Centre for Agricultural Research, Budapest, 26, 2024. ISBN: 9786155387128
Törős, G.,
Béni, Á.,
Nagy, J.,
Nagy, R.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Filep, T.,
Zacháry, D.,
Balláné Kovács, A.,
Király, C.,
Béni, Á.,
Jakab, G.,
Juhász, E. K.,
Szalai, Z.:
Insight into the dynamics of protected and non-protected carbon pools in four soils with diferent land uses.
Plant Soil. [Epub ahead of print], 1-18, 2024.
Balláné Kovács, A.,
Béni, Á.,
Kremper, R.,
Kincses, S.,
Rátonyi, T.,
Juhász, E. K.:
A csernozjom talaj egyes kémiai, mikrobiológiai paramétereinek változása egy szabadföldi tartamkísérletben - a talajművelés és műtrágyázás hatásai.
In: Növény és környezet: a debreceni tartamkísérletek 40 éve. Szerk.: Kakuszi-Széles Adrienn, Debreceni Egyetem MÉK Fölhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológiai Intézet, Debrecen, 12, 2023. ISBN: 9789634905400
El, B. S. M.,
Elmahrouk, M.,
Elesawy, T.,
Omara, A. E. D.,
Elbehiry, F.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.,
Brevik, E. C.,
Solberg, S. Ø.:
Biological Nanofertilizers to Enhance Growth Potential of Strawberry Seedlings by Boosting Photosynthetic Pigments, Plant Enzymatic Antioxidants, and Nutritional Status.
Plants-Basel. 12 (2), 1-23, (cikkazonosító: 302), 2023.