Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Dobránszki, J.,
Hidvégi, N.,
Gulyás, A.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Forgács, I. N.,
Gálné Remenyik, J.:
Ultrasound enhances plant growth and development by altering the DNA methylation, mRNA transcription and hormonal balance.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 20, 2022. ISBN: 9789634904687
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effect of dietary antioxidant supplementations on antioxidant parameters, rectal temperature, digestibility of nutrients, performance and chemical composition of meat in Cherry Valley type ducks under chronic heat stress.
Europ. Poult. Sci. 84, 1-15, 2020.
Q2
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2
Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2
Medicine (miscellaneous)
2018
13.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effects of chronic heat stress on performance of meat type ducks.
In: Krmiva 2018 : Book of abstracts of the 25th International Conference. Ed.: Mario Modric, [s.n.], Zagreb, 39, 2018.
Jevcsák, S.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Gálné Remenyik, J.,
Murányi, E.,
Sipos, P.:
Egyes gabonafélék rezisztens keményítő tartalmának vizsgálata.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke, Budapest, 30, 2018. ISBN: 97861556060609
Jevcsák, S.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Gálné Remenyik, J.,
Murányi, E.,
Diósi, G.,
Sipos, P.:
Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties.
In: 9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucian Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 139, 2018. ISBN: 9786061215461
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients, performance, and antioxidant capacity of meat type ducks.
In: 2nd World Conference on Innovative Animal Nutrition and Feeding Abstact Book, AKCongress, Budapest, 61-62, 2017.
Dobránszki, J.,
Pesti-Asbóth, G.,
Homoki, D.,
Bíróné Molnár, P.,
Teixeira da, S. J. A.,
Gálné Remenyik, J.:
Ultrasonication of in vitro potato single node explants: Activation and recovery of antioxidant defence system and growth responses.
Plant Physiol. Biochem. 121, 153-160, 2017.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel.
Magy. Allatorv. Lapja. 138, 559-564, 2016.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással: I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer.
Magy. Allatorv. Lapja. 138, 471-481, 2016.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
A tartós hő-stressz káros hatásának csökkentése takarmányozási módszerekkel a pecsenyekacsa tartásban.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 264, 2016. ISBN: 9786155391798