Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Egészségtudományi Kar / University of Debrecen. Faculty of Health Sciences
Debreceni Egyetem. Egészségtudományi Kar. Egészségtudományi Intézet. Ápolási és Szülésznői Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Health Sciences. Institute of Health Studies. Ápolási és Szülésznői Tanszék
Cs., T. A.,
Preklet, E.,
Börcsök, Z.,
Horváth, B.,
Halász, K.:
Characterization of a biodegradable edible film obtained from psyllium husk flour.
In: International Scientific Conference On Advances In Mechanical Engineering (8.)(ISCAME 2022). Ed.: Márton Homolya, Tamás Mankovits, Department of Mechanical Engineering Faculty of Engineering University of Debrecen, Debrecen, 27-28, 2022. ISBN: 9789634904489
Ujváriné Siket, A.,
Sebők-Nitkovszki, Z.,
Radó, S. I.,
Törő, V.,
Béres, H.,
Soós, Z.,
Bojti, I.,
Horváth, B.:
Kiterjesztett hatáskörű ápoló közösségi szakápoló specializáció képzésfejlesztési kérdései, elméleti, gyakorlati aspektusok, jövőkép.
In: XIV. Nemzetközi nyíregyházi doktorandusz és posztdoktori konferencia : Absztraktkötet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Tóth Dalma, Zakor-Broda Rita, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 58-59, 2022. ISBN: 9789634904755
Horváth, B.,
Peles, F.,
Gasparik, J.,
Pocklán, E.,
Sipos, R.,
Erős, Á.,
Petróczki, F. M.,
Szűcs, K. D.,
Albert, E.,
Micsinai, A.:
Élelmiszerekből izolált Staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3360-3382, 2021.
Horváth, B.,
Peles, F.,
Albert, E.,
Erős, Á.,
Sipos, R.,
Szűcs, K. D.,
Micsinai, A.:
Állati eredetű, meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus törzsek vizsgálata MALDI-TOF MS-módszerrel.
Magyar Állatorv. L. 142 (9), 545-551, 2020.
Bojté, C.,
Bojtor, C.,
Hajósné Novák, M.,
Illés, Á.,
Horváth, B.,
Lovász, C.,
Nagy, J.,
Czerődiné Kempf, L.,
Nagy, N. E.,
Tímár, E.,
Micsinai, A.:
A szója (Glycine max L.) vetőmagok genetikai homogenitás vizsgálata Maldi-TOF Készülékkel.
In: Hungalimentaria 2019 : "Ésszel a kosárba" : konferencia és kiállítás, Wessling Hungary Kft., Budapest, 24-25, 2019.
Bojté, C.,
Lovász, C.,
Tímár, E.,
Lajkó, L.,
Nagy, J.,
Nagy, N. E.,
Bodnár, K. B.,
Czerődiné Kempf, L.,
Horváth, B.,
Micsinai, A.,
Tóth, S. Z.:
Development of seed analyses by means of various matrix solutions and the MALDI-TOF MS technique.
Agrártud. Közl. 2019 (1), 53-57, 2019.
Horváth, B.,
Peles, F.,
Bereczki, L.,
Széll, A.,
Sipos, R.,
Erős, Á.,
Lovász, C.,
Micsinai, A.:
Application of MALDI-TOF MS for identification of food associated Staphylococcus aureus.
In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Conference Proceedings. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 17-22, 2018. ISBN: 9789634900320
Horváth, B.,
Peles, F.,
Bereczki, L.,
Erős, Á.,
Sipos, R.,
Lovász, C.,
Micsinai, A.:
Identification of methicillin-resistant staphylococcus aureus (mrsa) by maldi-tof ms method.
In: Fiatal Biotechnológusok Országos Konferenciája. Szerk.: Tamás László, Zelenyánszki Helga, JATEPress, Szeged, 94, 2018. ISBN: 9789633153703
Horváth, B.,
Peles, F.,
Bereczki, L.,
Sipos, R.,
Erős, Á.,
Lovász, C.,
Micsinai, A.:
Indentification of food associated Staphylococcus aureus with MALDI-TOF MS.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 19, 2018.