Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Peles, F.,
Béri, B.,
Sipos, P.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.:
Aflatoxin contamination of raw milk: sources, reasons and risk mitigation opportunities.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022, International Symposium : NKFIH 2018-1.2.1-NKP-2018-00002 Estimation of the long- and short-term exposure of Hungarian consumers to aflatoxins present in dairy products and recommending risk management measures: Project Closing Session: Abstract book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology, Debrecen, 10, 2022. ISBN: 9789634904670
Török, E.,
Béri, B.,
Posta, J.:
A termelésben töltött időt befolyásoló tényezők elemzése, különös tekintettel a lineáris küllemi tulajdonságokra a hazai tejtermelő állományokban.
In: XXVIII. Ifjúsági Tudományos Fórum Keszthely : Konferenciakötet. Szerk.: Bene Szabolcs, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus, Keszthely, 71-76, 2022. ISBN: 9786156338075
Török, E.,
Béri, B.,
Füller, I.,
Vágó, B.,
Komlósi, I.,
Posta, J.:
A hosszú élettartam genetikai becslésének lehetősége kettőshasznú magyartarka állományban..
Állatteny. Takarm. 70 (1), 15-24, 2021.
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
A laktációszám és a laktáció stádium hatása a tejmennyiségre, a nyers tehéntej összetételére és mikrobiológiai tulajdonságaira egy hazai tehenészeti telepen.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3421-3430, 2021.
Török, E.,
Béri, B.,
Posta, J.:
A termelésben töltött idő és a fő bírálati tulajdonságok közötti kapcsolat elemzése a hazai holstein-fríz állományban.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021: Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2021. ISBN: 9786158199117
Török, E.,
Béri, B.,
Posta, J.:
A termelésben töltött idő és a fő bírálati tulajdonságok közötti kapcsolat elemzése a hazai holstein-fríz állományban.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 58, 2021. ISBN: 9786155586996
Török, E.,
Komlósi, I.,
Szőnyi, V.,
Béri, B.,
Mészáros, G.,
Posta, J.:
Combinations of Linear Type Traits Affecting the Longevity in Hungarian Holstein-Friesian Cows.
Animals (Basel). 11, 1-12, 2021.
Török, E.,
Komlósi, I.,
Béri, B.,
Füller, I.,
Vágó, B.,
Posta, J.:
Principal component analysis of conformation traits in Hungarian Simmental cows.
Czech J. Anim. Sci. 66 (2), 39-45, 2021.
Béri, B.,
Török, E.:
A legfontosabb genetikai és környezeti tényezők szerepe a tőgygyulladás megelőzésében.
Értékálló aranykorona. 20 (1), 25, 28, 2020.
Pócsi, I.,
Győri, Z.,
Béri, B.:
Új kutatások a tejtermékpálya élelmiszer-biztonságának növelése érdekében II..
Tejgazdasági Szemle. 7 (5), 21-23, 2020.
Brassó, D. L.,
Béri, B.:
A heterózistenyésztés hatása a tejhasznosítású tehenek tejtermelésére, termékenységére és egészségi állapotára.
In: InterTalent Unideb 2018. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Mező Lilla Dóra, Mező Ferenc, Debreceni Egyetem, Debrecen, 65-68, 2019. ISBN: 9789634901983