Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
A laktációszám és a laktáció stádium hatása a tejmennyiségre, a nyers tehéntej összetételére és mikrobiológiai tulajdonságaira egy hazai tehenészeti telepen.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3421-3430, 2021.
Horváth, B.,
Peles, F.,
Gasparik, J.,
Pocklán, E.,
Sipos, R.,
Erős, Á.,
Petróczki, F. M.,
Szűcs, K. D.,
Albert, E.,
Micsinai, A.:
Élelmiszerekből izolált Staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3360-3382, 2021.
Petróczki, F. M.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bulk milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 66 (Suppl1), 179-180, 2019.
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
The effect of breed and number of lactation on the microbiological quality of raw milk = a fajta és a laktáció számának hatása a nyerstej mikrobiológiai minőségére.
In: Innovation challenges in the 21st century : LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference : abstract volume. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannonia Georgikon Faculty, Keszthely, 85, 2019. ISBN: 9789633961292
Petróczki, F. M.,
Veres, V.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterisation of Staphylococcus aureus isolated from raw milk from vending machines.
In: One Health & Food Safety International Congress : Conference Proceedings, Universität Bonn, Bonn, 93, 2018.
Petróczki, F. M.,
Veres, V.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterisation of Staphylococcus aureus strains isolated from raw milk from vending machines in Hajdú-Bihar County, Hungary.
In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 50-54, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary.
In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26, 2018.
Kojo Woode, B.,
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Agrártud. Közl. 75, 105-112, 2018.
Tonamo, A.,
Komlósi, I.,
Petróczki, F. M.,
Orosz, É.,
Aamir, M.,
Peles, F.:
Microbiological quality of raw milk and udder surface samples from Dorper, Merino and Cigaja sheep breeds..
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries /d. Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 55-58, 2018. ISBN: 9789634900320
Petróczki, F. M.,
Kojo Woode, B.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75, 73-78, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies.
In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 36-37, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.:
Microbiological examination of bulk milk and gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR and FBFS SUA in Nitra - Proceedings of abstracts / org. by Assoc. Prof. Ing. Janette Musilová, Ing. Monika Tóthová, Mgr. Dominik Hollý, Slovak University of Agriculture, Nitra, 53, 2017.
Woode, B. K.,
Petróczki, F. M.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological quality of bulk tank raw milk in Hajdú-Bihar County, Hungary.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts / org. by Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak University of Agriculture, Nitra, 42-43, 2017.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts, Slovak University of Agriculture, Nitra, 36-37, 2017.