Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
A laktációszám és a laktáció stádium hatása a tejmennyiségre, a nyers tehéntej összetételére és mikrobiológiai tulajdonságaira egy hazai tehenészeti telepen.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3421-3430, 2021.
Horváth, B.,
Peles, F.,
Gasparik, J.,
Pocklán, E.,
Sipos, R.,
Erős, Á.,
Petróczki, F. M.,
Szűcs, K. D.,
Albert, E.,
Micsinai, A.:
Élelmiszerekből izolált Staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3360-3382, 2021.
Petróczki, F. M.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bulk milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Acta Microbiol. Immunol. Hung. 66 (Suppl1), 179-180, 2019.
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
The effect of breed and number of lactation on the microbiological quality of raw milk = a fajta és a laktáció számának hatása a nyerstej mikrobiológiai minőségére.
In: Innovation challenges in the 21st century : LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference : abstract volume. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannonia Georgikon Faculty, Keszthely, 85, 2019. ISBN: 9789633961292
Petróczki, F. M.,
Veres, V.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterisation of Staphylococcus aureus isolated from raw milk from vending machines.
In: One Health & Food Safety International Congress : Conference Proceedings, Universität Bonn, Bonn, 93, 2018.
Petróczki, F. M.,
Veres, V.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterisation of Staphylococcus aureus strains isolated from raw milk from vending machines in Hajdú-Bihar County, Hungary.
In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 50-54, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Kardos, G.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary.
In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26, 2018.
Kojo Woode, B.,
Petróczki, F. M.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary.
Agrártud. Közl. 75, 105-112, 2018.
Tonamo, A.,
Komlósi, I.,
Petróczki, F. M.,
Orosz, É.,
Aamir, M.,
Peles, F.:
Microbiological quality of raw milk and udder surface samples from Dorper, Merino and Cigaja sheep breeds..
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries /d. Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 55-58, 2018. ISBN: 9789634900320
Petróczki, F. M.,
Kojo Woode, B.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75, 73-78, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies.
In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 36-37, 2018.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.:
Microbiological examination of bulk milk and gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR and FBFS SUA in Nitra - Proceedings of abstracts / org. by Assoc. Prof. Ing. Janette Musilová, Ing. Monika Tóthová, Mgr. Dominik Hollý, Slovak University of Agriculture, Nitra, 53, 2017.
Woode, B. K.,
Petróczki, F. M.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological quality of bulk tank raw milk in Hajdú-Bihar County, Hungary.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts / org. by Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak University of Agriculture, Nitra, 42-43, 2017.
Petróczki, F. M.,
Woode, B. K.,
Seresné Törős, G.,
Nagy, N. S.,
Béri, B.,
Peles, F.:
Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts, Slovak University of Agriculture, Nitra, 36-37, 2017.