Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
(2023)
Q2
Microbiology (medical)
(2023)
Q1
Plant Science
(2023)
2024
2.
Karaffa, E. M.,
Mihály, K.,
Nagy, A.,
Pál, K.,
Peles, F.,
Zabiák, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Romanazzi, G.,
Holb, I.:
Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions.
Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, (cikkazonosító: 2212), 2024.
Tupicza, R.,
Szilva, D.,
Szakadát, G.,
Peles, F.,
Kiss, A.:
Funkcionális élelmiszerek potenciális prebiotikus hatásának fokozása enzimes degradáció segítségével.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 54, 2024. ISBN: 9786155606168
Törős, G.,
Béni, Á.,
Nagy, J.,
Nagy, R.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Kiss, A.,
Tupicza, R.,
Szilva, D.,
Szakadát, G.,
Peles, F.,
Karaffa, E. M.:
Model studies for the assessment of prebiotic nature of selected food components with transformed carbohydrate profiles.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 27, 2024. ISBN: 9786155270826
Tupicza, R.,
Szilva, D.,
Szakadát, G.,
Peles, F.,
Pál, K.,
Kiss, A.:
Utilization of enzyme-triggered degradation of plant components in order to fortify oligosaccharide content of prebiotic potential.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 85, 2024. ISBN: 9786155270826
Kiss, A.,
Karaffa, E. M.,
Pál, K.,
Peles, F.:
Comparative study on prebiotic activities of various dietary fibers on distinct probiotics.
In: 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts. Ed.: Klaudija Carović, Stanko Ivan Širić, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 202, 2023, (ISSN 2459-5551)
Törős, G.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Különböző gombaporok összfehérje- és rosttartalmának a vizsgálata.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 98, 2023. ISBN: 9786156457189
Törős, G.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.,
Velasco, F.,
Llanaj, X.,
Nguyen, H. H. D.,
Peles, F.:
Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, (cikkazonosító: 2010), 2023.
Törős, G.,
Prokisch, J.,
Peles, F.:
Optimization of unique media production for enhanced bioactivity of pleurotus ostreatus mycelia.
In: ISPEC 12th international conference on agriculture, animal science & rural development: Conference proceedings book / eds Özlem Önal Aşci, Mehmet Fikret Balta, Seyithan Seydoşoğlu, Ordu University, Ordu, 276, 2023. ISBN: 9786257720939
Törős, G.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
The effect of different temperatures on the liquid extraction from Pleurotus ostreatus (Jacq.:Fr.) Kumm. mushroom.
In: 20th Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Eds.: Ingrid Gyalai; Szilárd Czóbel, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 73, 2023. ISBN: 9789633069240
Törős, G.,
Peles, F.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders.
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez 27-28, 2023.
Törős, G.,
Peles, F.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
To What Extent Can Maillard Reaction Products Influence the Probiotic and Harmful Bacteria?.
Egypt. J. Soil Sci. 63 (2), 177-185, 2023.