Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Törős, G.,
Béni, Á.,
Nagy, J.,
Nagy, R.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Pál, A.,
Nagy, R.,
Keczkó, P.,
Sipos, P.:
Különböző meggyfajták bioaktív hatóanyag tartalmának összehasonlítása.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet. Szerk.: Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 68, 2024. ISBN: 9789634906568
Nagy, R.,
Kun-Nemes, A.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Cziáky, Z.,
Murányi, E.,
Sipos, P.,
Gálné Remenyik, J.:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, (cikkazonosító: 35807), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Nagy, R.,
Győri, Z.:
Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, (cikkazonosító: 28759), 2024.
Répás, Z.,
Nagy, R.,
Polgár, Z.,
Győri, Z.:
Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Nagy, R.,
Murányi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Szepesi, J.,
Győri, Z.,
Veres, S.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, (cikkazonosító: 760), 2023.
Nagy, R.,
Neji, C.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, (cikkazonosító: 9959), 2023.
Nagy, R.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Rheological properties and nutritional value of sorghum flour and sorghum-based gluten-free bakery products.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić, Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 85, 2023. ISBN: 9788675205814
Nagy, R.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.
In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601
Nagy, R.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Murányi, E.,
Czimbalmos, R.,
Sipos, P.:
Condensed tannin content and antioxidant activity of Hungarian sorghum varieties grown at Research Institute in Karcag.
Agrártud. Közl. 1, 155-160, 2021.
Nagy, R.,
Máthé, E.,
Csapó, J.,
Sipos, P.:
Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Nagy, R.,
Sipos, P.:
Evaluation of starch gelatinization properties of sorghum and corn flours.
In: The International Conference of Food Physicists : Abstract Book, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Iasi, 60, 2020.