Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Debreceni Egyetem. Agrártudományi Doktori Tanács. Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program / University of Debrecen. Doctoral Council of Agricultural Sciences. Doctoral School of Nutrition and Food Sciences
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
György, É.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Rügyalapú növényi kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 32, 2024. ISBN: 9786156457431
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Jolji, M.,
György, É.,
Mészáros, N.,
Turcuş, V.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, (cikkazonosító: 181), 2024.
D1
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous)
2023
4.
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Oláh, N. K.,
György, É.,
Máthé, E.:
Analytical and microbiological examination of gemmotherapy extracts = Gemmoterápiás extraktumok analitikai és mikrobiológiai vizsgálata.
In: XXIX. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 29th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 1, 2023, (ISSN 2734-7109)
Portik-Kocsi, N.,
Molnár, T. Á.,
Héjja, M.,
Orbán, C.,
Albert, C.,
Gábor, S.,
András, C. D.:
Ribizli integrált feldolgozása. Ribizlilé koncentrátum és liofilezett β-ciklodextrin-antocián komplex előállítása.
In: XXIX. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 29th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 1, 2023, (ISSN 2734-7109)
Oláh, N. K.,
Bota, V.,
Burtescu, R. F.,
Chise, E.,
Bab, T.,
Hanganu, D.,
Mirel, S.,
Jolji, M.,
Héjja, M.,
Máthé, E.,
Turcuş, V.:
Quercetin and rutoside content of some Betula Sp. buds gemmotherapy extracts, from mountain regions.
J-MONT. 17, 1-7, 2022.
Albert, C.,
Codină, G. G.,
Héjja, M.,
András, C. D.,
Chetrariu, A.,
Dabija, A.:
Study of Antioxidant Activity of Garden Blackberries (Rubus fruticosus L.) Extracts Obtained with Different Extraction Solvents.
Appl. Sci.-Basel. 12 (8), 1-16, (cikkazonosító: 4004), 2022.
András, C. D.,
Molnos, É.,
Mihok, E.,
Albert, C.,
Héjja, M.,
Mátyás, L.:
Effects of solvent and pretreatment on the extraction kinetics of anthocyanins from blackcurrant peel residue.
In: Abstract Book Foodconf Science, Technology and Innovation. Szerk.: István Dalmadi, László Baranyai, Quang D. Nguyen, Faculty of Food Science, Szent István University, Budapest, 40-41, 2018. ISBN: 9789632697949