Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Debreceni Egyetem. Agrártudományi Doktori Tanács. Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program / University of Debrecen. Doctoral Council of Agricultural Sciences. Doctoral School of Nutrition and Food Sciences, Doctoral Programme of Food Sciences
Héjja, M.,
Pecsenye, B.,
Bancea, G.,
Pacza, T.,
Nagy, R.,
Oláh, N. K.,
György, É.,
Máthé, E.:
Gemmoterápiás kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: Paradigmaváltás a növénynemesítésben : A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre. XXXI. Növénynemesítési Tudományos Napok - Összefoglalók. / Bóna Lajos, Kovács Szilvia, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veres Szilvia, Vida Gyula, Debreceni Egyetem, Debrecen, 111-111, 2025. ISBN: 9789634907190
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
György, É.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Rügyalapú növényi kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 32, 2024. ISBN: 9786156457431
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Jolji, M.,
György, É.,
Mészáros, N.,
Turcuş, V.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, (cikkazonosító: 181), 2024.
D1
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous)
2023
5.
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
Oláh, N. K.,
György, É.,
Máthé, E.:
Analytical and microbiological examination of gemmotherapy extracts = Gemmoterápiás extraktumok analitikai és mikrobiológiai vizsgálata.
In: XXIX. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 29th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 1, 2023, (ISSN 2734-7109)
Portik-Kocsi, N.,
Molnár, T. Á.,
Héjja, M.,
Orbán, C.,
Albert, C.,
Gábor, S.,
András, C. D.:
Ribizli integrált feldolgozása. Ribizlilé koncentrátum és liofilezett β-ciklodextrin-antocián komplex előállítása.
In: XXIX. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 29th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság, Kolozsvár, 1, 2023, (ISSN 2734-7109)
Oláh, N. K.,
Bota, V.,
Burtescu, R. F.,
Chise, E.,
Bab, T.,
Hanganu, D.,
Mirel, S.,
Jolji, M.,
Héjja, M.,
Máthé, E.,
Turcuş, V.:
Quercetin and rutoside content of some Betula Sp. buds gemmotherapy extracts, from mountain regions.
J-Mont. 17, 1-7, 2022.
Albert, C.,
Codină, G. G.,
Héjja, M.,
András, C. D.,
Chetrariu, A.,
Dabija, A.:
Study of Antioxidant Activity of Garden Blackberries (Rubus fruticosus L.) Extracts Obtained with Different Extraction Solvents.
Appl. Sci.-Basel. 12 (8), 1-16, (cikkazonosító: 4004), 2022.
Héjja, M.,
Albert, C.,
András, C. D.:
A kerti szeder antioxidáns tartalmának analitikai vizsgálata.
In: XXVII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 27th International Conference on Chemistry. Ed.: Majdik Kornélia, Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT), online [Kolozsvár], 18, 2021, (ISSN 2734-7109)
András, C. D.,
Molnos, É.,
Mihok, E.,
Albert, C.,
Héjja, M.,
Mátyás, L.:
Effects of solvent and pretreatment on the extraction kinetics of anthocyanins from blackcurrant peel residue.
In: Abstract Book Foodconf Science, Technology and Innovation. Szerk.: István Dalmadi, László Baranyai, Quang D. Nguyen, Faculty of Food Science, Szent István University, Budapest, 40-41, 2018. ISBN: 9789632697949