Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Semsey, D.,
Nguyen, H. H. D.,
Törős, G.,
Papp, V. A.,
Pénzes, J.,
Vida, T.,
Béni, Á.,
Rai, M.,
Prokisch, J.:
Analysis of fluorescent carbon nanodots synthesized from spices through thermal processes treatment.
Nanomaterials. 15 (8), 1-16, (cikkazonosító: 625), 2025.
Q1
Industrial and Manufacturing Engineering
(2024)
Q1
Process Chemistry and Technology
(2024)
D1
Safety, Risk, Reliability and Quality
(2024)
4.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Biosynthesis of Selenium and Tellurium nanoparticles and their alloys using Lactobacillus casei: a sustainable approach to functional nutraceuticals.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition : GreenNutrifood2025 : Book of abstracts. Eds.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Zagreb, 38, 2025. ISBN: 9789536893225
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Elsakhawy, T.,
Sheta, M.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon Nanodots-Based Sensors: A Promising Tool for Detecting and Monitoring Toxic Compounds.
Nanomaterials. 15 (10), 1-27, (cikkazonosító: 725), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon nanodots derived from glycine for rapid detection of caffeine in beverages.
J. Food Compos. Anal. 145, 1-10, (cikkazonosító: 107784), 2025.
AlNasr, M.,
Salam, H.,
Al-Kendi, A.,
AlAbdi, T.,
Ahmed, A. E. M.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.,
ElObeid, T.:
Desert Greens: Unveiling the Antioxidant Power and Health Benefits of Qatar's Locally Grown Leafy 1 Vegetables.
Acta agrar. Debr. 1, 11-17, 2025.
Nagy, R.,
Pál, A.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
extraction of free and bound polyphenols from brans of sorghum bicolor using different solvents.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 14, 1-7, (cikkazonosító: 10906), 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Ferroudj, A.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Neji, C.,
Béni, Á.:
Green Synthesised Carbon Nanodots Using the Maillard Reaction for the Rapid Detection of Elemental Selenium in Water and Carbonated Beverages.
Nanomaterials. 15 (15), 1-16, (cikkazonosító: 1161), 2025.
Pál, A.,
Nagy, R.,
Sipos, P.:
Kollagén és glicin alkalmazása meggylekvárban: újszerű lehetőségek a bőr és ízületek támogatására.
In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 : Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2025. ISBN: 9786156457660
Ahmed, A. E. M.,
Mozzon, M.,
Dawod, A. B. A.,
Awad Mustafa Eltayeb, O.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.:
Potential of Baobab (Adansonia digitata L.) Dried Fruit Pulp in Contributing to Food and Nutrient Security in Sudan and Senegal.
J. Agric. Food Res. 19, 1-9, (cikkazonosító: 101681), 2025.
Guizani, D.,
Tamás, J.,
Pásztor, D.,
Nagy, A.:
Refining land cover classification and change detection for urban water management using comparative machine learning approach.
Environmental Challenges. 19, 1-19, (cikkazonosító: 101118), 2025.
Törős, G.,
Gulyás, G.,
El-Ramady, H.,
Alibrahem, W.,
Muthu, A.,
Gangakhedkar, P.,
Atieh, R.,
Prokisch, J.:
Sustainable nanotechnology strategies for modulating the human gut microbiota.
International Journal of Molecular Sciences 26 (12), 1-26, (cikkazonosító: 5433), 2025.
Guizani, D.,
Tamás, J.,
Nagy, A.:
Sustainable urban development in Debrecen: addressing water scarcity, agricultural decline, and industrial expansion through community-based hydroponic solutions.
In: Abstract Book of the 8th International Scientific Conference on Water, Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 35, 2025. ISBN: 9789636231156(pdf)
Rockaya, M.,
Baranyi, J.:
Variability of growth parameter estimates - The role of rescaling and reparametrization.
Food Microbiol. 128, 1-8, (cikkazonosító: 104726), 2025.
Pandita, G.,
Sharma, S.,
Oommen, I. E.,
Madaan, N.,
Bhosale, Y.,
Nagy, V.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.:
A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties.
Ultrason. Sonochem. 111, 1-13, (cikkazonosító: 107087), 2024.