Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Élelmiszertechnológiai Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Food Technology
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Furkó, L.,
Fekete, I.,
Kovács, S.:
A kövér porcsin, mint gyomnövény élelmiszeriparba való bekapcsolhatóságának vizsgálata = Exploring the potential of purslane as a weed for the food industry.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 11, 2024. ISBN: 9789634906568
Nagy, V.,
Fekete, I.,
Balogh, K.,
Diósi, G.:
Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
Juhász, C.,
Kovács, E.,
Nagyné Biró, E.,
Fekete, I.,
Kósik, A.:
Élelmiszeripari szakmódszertan az agrármérnöktanári MSc élelmiszer szakirányos képzésben résztvevő mentorok számára.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 162 p., 2019.
ISBN: 9789634901112
Fekete, I.,
Kovács, B.,
Rakonczás, N.:
Study of element uptake characteristics of different grape rootstock cultivars in the case of 'Cserszegi fűszeres' scion cultivar 2011-2013.
In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries. Book of Abstract. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 28, 2016.
Nagy, A.,
Fekete, I.,
Csiki, Z.:
A céklalé rendszeres fogyasztásának terápiás jelentősége vazospasztikus megbetegedésekben: Fogyasztói pilot vizsgálat.
In: Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért : tudományos ülés. Szerk.: Bódi Éva, Fekete István, Kovács Béla, Debreceni Egyetem Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola, Debrecen, 259-263, 2013.
Fekete, I.,
Sipos, P.,
Peles, F.,
Kovács, B.:
A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene.
Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013.
Fekete, I.,
Rakonczás, N.,
Andrási, D.,
Bódi, É.,
Kovács, B.:
A különböző szőlőalanyfajták hatása a 'Cserszegi fűszeres' héjának mikroelem tartalmára.
In: Újabb kutatási eredmények a növénytudományokban. Szerk.: Sándor Zsolt, Szabó András, Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Hankóczy Jenő Doktori Iskola, Debrecen, 9-16, 2013. ISBN: 9786155183409
Fekete, I.,
Rakonczás, N.,
Andrási, D.,
Bódi, É.,
Kovács, B.:
A különböző szőlőalanyfajták hatása a 'Cserszegi Fűszeres' héj és mag makroelem tartalmára.
In: XIX. Ifjúsági Tudományos Fórum / Pannon Egyetem Georgikon Kar, Pannon Egyetem, Keszthely, 1-6, 2013. ISBN: 9789639639515
Fekete, I.,
Rakonczás, N.,
Andrási, D.,
Bódi, É.,
Szilágyi, S.,
Kovács, B.:
A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára.
Agrártud. közl. 52, 39-44, 2013.
Kovács, B.,
Bódi, É.,
Nagy, K.,
Tóth, B.,
Fekete, I.,
Andrási, D.:
Effect of selenium and molybdenum content in rhizoboxes on element uptake of maize and sunflower.
Univ. Agron. Sci. Vet. Med. Bucharest Sci. P. Ser. E. Land Reclam. Earth Observ. Surv. Environ. Eng. 2, 23-32, 2013.
Fekete, I.,
Kovács, B.,
Andrási, D.,
Bódi, É.,
Rakonczás, N.:
Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar.
Sci. P. Ser. B. Horticult. 57, 55-60, 2013.
Bódi, É.,
Fekete, I.,
Kovács, B.:
Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért: tudományos ülés : Debrecen, 2013. február 19..
DE AGTC MÉKK Hankóczy J. Doktori Isk., Debrecen, [7], 286 p., 2013.
ISBN: 9789634736011
Bódi, É.,
Andrási, D.,
Fekete, I.,
Kovács, B.:
Különböző extrakciós módszerek összehasonlítása szelénnel dúsított étkezési csírák esetén.
In: XXXVI. Kémiai Előadói Napok : Program és előadás-összefoglalók. Szerk.: Endrődi Balázs, Laufer Noémi, Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza, Szeged, 249, 2013. ISBN: 9789633151457
Tóth, J. A.,
Nagy, P. T.,
Krakomperger, Z.,
Veres, Z.,
Kotroczó, Z.,
Kincses, S.,
Fekete, I.,
Papp, M.,
Mészáros, I.,
Oláh, V.:
The Effects of Climate Change on Element Content and Soil pH (Síkfőkút DIRT Project, Northern Hungary).
In: The Carpathians : Integrating Nature and Society Towards Sustainability. Environmental Science and Engineering. Ed.: Jacek Kozak, Katarzyna Ostapowicz, Andrzej Bytnerowicz, Bartłomiej Wyżga, Springer-Verlag, Berlin, 77-88, 2013. ISBN: 9783642127250
Bódi, É.,
Fekete, I.,
Andrási, D.,
Kovács, B.:
The role of selenium-enriched food sprouts with respect to our daily selenium needs.
Eur. chem. bull. 2 (1), 46-48, 2013.
Fekete, I.,
Andrási, D.,
Kovács, B.:
A borok elemtartalmának vizsgálatára kidolgozott különböző mintaelőkészítési módszerek kidolgozása.
Agrártud. közl. 48, 77-82, 2012.
Scientific papers. Series A., Agronomy = Lucrări științifice. Seria A, Agronomie
Studia Universitatis Vasile Goldis Arad, Seria Stiintele Vietii
University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest. Scientific Papers. Series B. Horticulture
University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest. Scientific Papers. Series E. Land Reclamation, Earth Observation & Surveying, Environmental Engineering