Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Csótó, A.,
Laurinyecz, N.,
Nagy, A.,
Rakonczás, N.,
Németh, K. E.,
Németh, C.,
Nagy, Z.,
Csikászné Krizsics, A.,
Karaffa, E. M.:
Szőlőfajták és fajhibridek ellenállósága a fertőző tőkepusztulással szemben.
In: 70. Növényvédelmi Tudományos Napok. Szerk.: Haltrich Attila, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 42, 2024.
Csótó, A.,
Laurinyecz, N.,
Nagy, A.,
Rakonczás, N.,
Németh, E. K.,
Németh, C.,
Nagy, Z.,
Csikászné Krizsics, A.,
Karaffa, E. M.:
Szőlőfajták és fajhibridek ellenállósága a fertőző tőkepusztulással szemben.
Növényvédelem. 85 (4), 167-178, 2024.
Csótó, A.,
Nagy, A.,
Laurinyecz, N.,
Nagy, Z.,
Németh, C.,
Németh, E. K.,
Csikászné Krizsics, A.,
Rakonczás, N.,
Fontaine, F.,
Fekete, E.,
Flipphi, M.,
Karaffa, L.,
Karaffa, E. M.:
Hybrid Vitis Cultivars with American or Asian Ancestries Show Higher Tolerance towards Grapevine Trunk Diseases.
Plants-Basel. 12 (12), 1-16, (cikkazonosító: 2328), 2023.
Rakonczás, N.,
Kállai, Z.:
Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 12 p., 2022.
ISBN: 9789635750917
Rakonczás, N.,
Kállai, Z.:
Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés Agyag, ásvány, mineralitás, a bentonitos derítés hatása.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 18 p., 2022.
ISBN: 9789635750801
Csótó, A.,
Balling, P.,
Rakonczás, N.,
Kovács, C.,
Nagy, A.,
Karaffa, E. M.:
The effect of extreme weather conditions on the incidence and spreading of grapevine trunk diseases.
In: 16th Congress of the Mediterranean Phytopathological Union : Book of abstracts, [s.n.], [s.l.], 1, 2022.
Csótó, A.,
Balling, P.,
Rakonczás, N.,
Kovács, C.,
Nagy, A.,
Karaffa, E. M.:
A környezeti tényezők hatása a szőlő fertőző tőkeelhalás betegség előfordulására és ültetvénybeni terjedésére tartamkísérletekben.
In: 66. Növényvédelmi Tudományos Napok 2020. Szerk.: Haltrich Attila, Varga Ákos, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 46, 2020.
Rakonczás, N.:
Production data of wine grape gene bank (Vitis spp.) of University of Debrecen, east Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 32-36, 2019.
Rakonczás, N.:
Historical background and constraints of a grapevine germplasm foundation in Hajdú-Bihar county, Eastern Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 11-17, 2018.
Kovács, C.,
Csótó, A.,
Rakonczás, N.,
Karaffa, E. M.:
A szőlő tőkebeteségeinek vizsgálata a Debreceni Egyetem Pallagi Kertészeti Kísérleti Telepének fajtagyűjteményében.
In: 62. Növényvédelmi Tudományos Napok. Szerk.: Horváth József, Haltrich Attila, Molnár János, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 87, 2016
Fekete, I.,
Kovács, B.,
Rakonczás, N.:
Study of element uptake characteristics of different grape rootstock cultivars in the case of 'Cserszegi fűszeres' scion cultivar 2011-2013.
In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries. Book of Abstract. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 28, 2016.
Csótó, A.,
Kovács, C.,
Karaffa, E. M.,
Rakonczás, N.:
Survey and examination of GTD-s and isolation of pathogens in the grapevine variety collection of the University of Debrecen.
In: Meeting of Young Researchers from V4 Countries Abstract book. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 20, 2016.
Rakonczás, N.,
Rakonczás, N.,
Andrási, D.,
Murányi, Z.:
Maceration affects mineral composition and pH of wines.
Int. j. hortic. sci. 21 (3-4), 25-29, 2015.
Fekete, I.,
Rakonczás, N.,
Andrási, D.,
Bódi, É.,
Kovács, B.:
A különböző szőlőalanyfajták hatása a 'Cserszegi fűszeres' héjának mikroelem tartalmára.
In: Újabb kutatási eredmények a növénytudományokban. Szerk.: Sándor Zsolt, Szabó András, Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Hankóczy Jenő Doktori Iskola, Debrecen, 9-16, 2013. ISBN: 9786155183409