Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Sipiczki, M.,
Czentye, K.,
Kállai, Z.:
High intragenomic, intergenomic, and phenotypic diversity in pulcherrimin-producing Metschnikowia yeasts indicates a special mode of genome evolution.
Sci. Rep. 14 (1), 1-13, (cikkazonosító: 10521), 2024.
Pfliegler, V. P.,
Kállai, Z.,
Toxeitova, A.,
Imre, A.,
Németh, B.,
Harmath, A.,
Pócsi, I.,
Debreceni Egyetem.:
Mead yeasts: a student research project at the University of Debrecen.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2024. évi Nagygyűlése / Hungarian Society for Microbiology General Meeting 2024.: Absztraktok / Abstracts, Magyar Mikrobiológiai Társaság és az MMT Alapítványa, Siófok, 77-78, 2024.
Csoma, H.,
Kállai, Z.,
Czentye, K.,
Sipiczki, M.:
Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment.
Int. J. Food. Microbiol. 401 (1), 1-10, (cikkazonosító: 110282), 2023.
Drezek, K.,
Sobczyk, M. K.,
Kállai, Z.,
Detman, A.,
Bardadyn, P.,
Mierzejewska, J.:
Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus.
Int. J. Mol. Sci. 24 (8), 1-17, (cikkazonosító: 7560), 2023.
Rakonczás, N.,
Kállai, Z.:
Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 12 p., 2022.
ISBN: 9789635750917
Rakonczás, N.,
Kállai, Z.:
Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés Agyag, ásvány, mineralitás, a bentonitos derítés hatása.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 18 p., 2022.
ISBN: 9789635750801
Kállai, Z.,
Oros, G.:
Vintage Effect on the Strain Dependent Dynamics of Ethanol Production in Vineries of Tokaj.
Adv. Bios. Bio. 12 (01), 31-44, 2021.
Kállai, Z.,
Antunovics, Z.,
Oros, G.:
Comparative Evaluation of the Dynamics of Alcohol Production of Wine Yeast Strains Isolated in Tokaj Region.
Glob. J. Sci. Front. Res. 20 (6), 1-22, 2020.
Kállai, Z.,
Pfliegler, V. P.,
Mitercsák, J.,
Szendei, G.,
Sipiczki, M.:
Preservation of diversity and oenological properties of wine yeasts during long-term laboratory maintenance: A study of strains of a century-old Tokaj wine yeast collection.
LWT-Food Sci. Technol. 101, 789-798, 2019.