Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Urbán, B.,
Alexa, L.,
Karaffa, E. M.,
Csótó, A.:
Trichoderma biostimulánssal kezelt, illetve kontroll fekete bodza (Sambucus nigra) különböző beltartalmi értékeinek összehasonlítása.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 113-114, 2024.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4047-4057, 2022.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4036-4046, 2022.
Orhotohwo, O. L.,
Czipa, N.,
Kovács, B.,
Alexa, L.:
Impacts of the use of gluten-free cereals and spices on the quality parameters of beer.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 11, 1-4, 2021.
Alexa, L.,
Mihály, K.,
Kerekes, G.,
Nagy, T.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
Antioxidáns hatású vegyületek mennyiségének változása tárolás és preharveszt kezelések függvényében három magyarországi meggyfajta eredményei alapján.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9786155606090
Kántor, A.,
Fischinger, L. Á.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire = Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (4), 2704-2714, 2019.
Topa, E.,
Posta, J.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Analysis of flavonoids: Characterization, sample preparation for GC-MS.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 43-49, 2018. ISBN: 9789634900320
Fischinger, L. Á.,
Czipa, N.,
Alexa, L.,
Kovács, B.,
Kántor, A.:
Beltartalmi paraméterek vizsgálata kereskedelmi forgalomban kapható fokhagymákban és fokhagymakrémekben.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 345-353, 2018. ISBN: 9786155545900
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 22, 2018. ISBN: 9789634900412