Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Élelmiszertudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Food Science
Mihály, K.,
Nagy, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
A módosított légterű csomagolás meghosszabbíthatja a meggy friss fogyasztási időszakát.
In: 71. Növényvédelmi Tudományos Nap. Szerk.: Haltrich Attila, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 60, 2025.
Mihály, K.,
Szalay, Z.,
Karaffa, E. M.,
Csótó, A.:
Food Waste Assessment in Hungary.
In: Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation / Fernando Perez Rodriguez, Gianfranco Romanazzi, University Of Cordoba, Cordoba, 94, 2025.
Mihály, K.,
Nagy, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Romanazzi, G.,
Karaffa, E. M.:
Cold storage may elongate the fresh consumption period of sour cherry (Prunus cerasus L.).
In: Innovations in Food Loss and Waste Management, Book of abstract. Szerk.: Gianfranco Romanazzi, Marwa Moumni, Department of Agricultural Food and Environmental Sciences, Universita Politecnica delle Marche, Ancona, 68, 2024.
Csótó, A.,
Karaffa, E. M.:
Country-wide survey of grapevine trunk diseases in hungary and effect of environmental factors on the symptom expression.
In: Tokaj Wine Congress 2024: Book of Abstracts. Szerk.: Némethy Sándor, Kreidlmayer Márta, Tokaj-Hegyalja Egyetem, Sárospatak, 17, 2024.
Mihály, K.,
Pál, K.,
Nagy, A.,
Romanazzi, G.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
Effect of chitosan as a basic substance on postharvest pathogens and shelf life of sour cherries.
In: International Symposium on Postharvest Pathology: Next Frontiers for Improved Knowledge and Management of Postharvest Disease. Ed.: Kerry Everett, International Society for Horticultural Science (ISHS), Leuven, 64, 2024.
Karaffa, E. M.,
Mihály, K.,
Nagy, A.,
Pál, K.,
Peles, F.,
Zabiák, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Romanazzi, G.,
Holb, I.:
Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions.
Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, (cikkazonosító: 2212), 2024.
Karaffa, E. M.,
Kovács, C.,
Karaffa, L.,
Csótó, A.:
Endophytic Trichoderma strains open new perspectives for fungi biocontrol.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 25-26, 2024.
Kiss, A.,
Tupicza, R.,
Szilva, D.,
Szakadát, G.,
Peles, F.,
Karaffa, E. M.:
Model studies for the assessment of prebiotic nature of selected food components with transformed carbohydrate profiles.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 27, 2024. ISBN: 9786155270826
Csótó, A.,
Laurinyecz, N.,
Nagy, A.,
Rakonczás, N.,
Németh, K. E.,
Németh, C.,
Nagy, Z.,
Csikászné Krizsics, A.,
Karaffa, E. M.:
Szőlőfajták és fajhibridek ellenállósága a fertőző tőkepusztulással szemben.
In: 70. Növényvédelmi Tudományos Napok. Szerk.: Haltrich Attila, Magyar Növényvédelmi Társaság, Budapest, 42, 2024.
Csótó, A.,
Laurinyecz, N.,
Nagy, A.,
Rakonczás, N.,
Németh, E. K.,
Németh, C.,
Nagy, Z.,
Csikászné Krizsics, A.,
Karaffa, E. M.:
Szőlőfajták és fajhibridek ellenállósága a fertőző tőkepusztulással szemben.
Növényvédelem. 85 (4), 167-178, 2024.
Zabiák, A.,
Csótó, A.,
Pál, K.,
Karaffa, E. M.:
Testing alternative plant protection methods against walnut pathogen fungi.
In: 1st Debrecen Online Conference on Infectious Diseases in a One Health context (DOCIDOH) : Book of abstracts, Debreceni Egyetem, Debrecen, 29, 2024.
Pócsik-Sáfrány, K.,
Ansaroudi, R. S.,
Zabiák, A.,
Mihály, K.,
Csótó, A.,
Karaffa, E. M.:
The effect of washing on the shelf-life parameters of spinach (Spinacia oleracea L.).
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 131-135, 2024.
Fekete, E.,
Bíró, V.,
Márton, A.,
Bakondi-Kovács, I.,
Karaffa, E. M.,
Kovács, B.,
Geoffrion, N.,
Tsang, A.,
Kubicek, C. P.,
Karaffa, L.:
Transcriptomics identify the triggering of citrate export as the key event caused by manganese deficiency in.
Microbiol. Spectr. 12 (11), 1-18, (cikkazonosító: 01906), 2024.
Urbán, B.,
Alexa, L.,
Karaffa, E. M.,
Csótó, A.:
Trichoderma biostimulánssal kezelt, illetve kontroll fekete bodza (Sambucus nigra) különböző beltartalmi értékeinek összehasonlítása.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 113-114, 2024.
Zabiák, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
A dió terméskárosodásban szerepet játszó kórokozók azonosítása, előrejelzési lehetőségek vizsgálata.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 104-105, 2023.
Menyhárt, E.,
Lóga, F. Á.,
Kovács, C.,
Karaffa, E. M.,
Csüllög, K.:
A homoktövis (Hippophae rhamnoides) egy új betegsége elleni biológiai védekezési lehetőségek vizsgálata in vitro.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum - 10. International Plant Protection Symposium. Szerk.: Kövics György, Tarcali Gábor, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 107-108, 2023.
Kiss, N.,
Tarcali, G.,
Lóga, F. Á.,
Kovács, C.,
Karaffa, E. M.,
Csüllög, K.:
A homoktövis súlyos betegsége elleni biológiai védekezési lehetőségek vizsgálata in vitro.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 113, 2023.
Toffolatti, S. L.,
Davillerd, Y.,
D'Isita, I.,
Facchinelli, C.,
Germinara, G. S.,
Ippolito, A.,
Khamis, Y.,
Kowalska, J.,
Maddalena, G.,
Marchand, P. A.,
Marcianò, D.,
Mihály, K.,
Mincuzzi, A.,
Mori, N.,
Piancatelli, S.,
Karaffa, E. M.,
Romanazzi, G.:
Are Basic Substances a Key to Sustainable Pest and Disease Management in Agriculture? An Open Field Perspective.
Plants-Basel. 12 (17), 1-23, (cikkazonosító: 3152), 2023.
Kiss, A.,
Karaffa, E. M.,
Pál, K.,
Peles, F.:
Comparative study on prebiotic activities of various dietary fibers on distinct probiotics.
In: 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts. Ed.: Klaudija Carović, Stanko Ivan Širić, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 202, 2023, (ISSN 2459-5551)