Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Bujáki, B.,
Mihály, K.,
Bérczesné Szojka, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
Preharvest treatments of sour cherries to extend self-life.
In: The International Conference for Students - Student in Bucovina Abstract book, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, Bucovina, 31, 2016.
Karaffa, E. M.,
Bérczesné Szojka, A.:
Bacterial and yeast molecular biology.
University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015.
ISBN: 9789634738305
Kovács, C.,
Peles, F.,
Xie, H.,
Bérczesné Szojka, A.,
Hajdu, G.,
Bihari, Z.,
Karaffa, E. M.:
A szőlő fertőző tőkeelhalásban szerepet játszó gombák izolálása és azonosítása hagyományos és molekuláris biológiai módszerekkel a Tokaj-hegyaljai borvidéken.
Agrártud. közl. 56, 61-66, 2014.
Asadollahi, M.,
Bérczesné Szojka, A.,
Fekete, E.,
Karaffa, L.,
Takács, F.,
Flipphi, M.,
Karaffa, E. M.:
Resistance to QoI Fungicide and Cytochrome b Diversity in the Hungarian Botrytis cinerea Population.
J. Agric. Sci. Technol. 15, 397-407, 2013.
Bérczesné Szojka, A.,
Asadollahi, M.,
Fekete, É.,
Fekete, E.,
Karaffa, L.,
Karaffa, E. M.:
Magyarországi Botrytis cinerea izolátumok azoxystrobin rezisztenciájának vizsgálata real-time PCR technika segítségével.
Agrártud. közl. 43, 41-44, 2011.