Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars.
Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024.
Répás, Z.,
Győri, Z.:
Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250, 1031-1042, 2024.
Q2
Industrial and Manufacturing Engineering
(2023)
4.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Cultivating Crops as Alternative Protein Sources: Exploring Three Diverse Cereal Grain Varieties.
Georgikon Agricul. 28 (Suppl.2), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Diósi, G.,
Győri, Z.:
Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
Q2
Industrial and Manufacturing Engineering
(2023)
6.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Nagy, R.,
Győri, Z.:
Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, (cikkazonosító: 28759), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
Foods. 13 (7), 1-18, (cikkazonosító: 1100), 2024.
Répás, Z.,
Nagy, R.,
Polgár, Z.,
Győri, Z.:
Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Répás, Z.,
Bakos, C. A.,
Hajdú, F.,
Buzás, B. O.,
Győri, Z.:
A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
Nagy, R.,
Murányi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Szepesi, J.,
Győri, Z.,
Veres, S.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, (cikkazonosító: 760), 2023.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Comparative Study of Calcium and Iron Elements in Proso Millet (Panicum miliaceum (L.) Whole Grain Varieties.
In: 11th International Conference on Agriculture and Food : Book of abstracts, Science and Education Fundation, Burgas, 93, 2023.
Khalfalla, M. A. R.,
Győri, Z.,
Pál, V.,
Zsombik, L.:
Correlation Between Crude Protein and Trace Elements in Common Buckwheat (Fagopyrum esculenteum moencl L.) Varieties.
In: The 15th International Symposium on Buckwheat: Buckwheat for health, Institute of Soil Science and Plant Cultivation- State Research Institute, Pulawy, 80, 2023. ISBN: 9788375623987
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Prospecting of nitrogen fertiliser effect on elements in [sorghum bicolor (l.) moench] grain hybrids.
In: "Interdiszciplinaritás a régiókutatásban XI." : Nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Dajnoki Krisztina ; Filep Roland ; Horváth Adrienn ; Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 25, 2023. ISBN: 9789634905189
Répás, Z.,
Prokisch, J.,
Győri, Z.,
Sipos, P.:
The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, (cikkazonosító: 2822), 2023.
Zsombik, L.,
Győri, Z.,
Khalfalla, M. A. R.:
Unravelling Factors Affecting Element Concentrations in Sorghum [Sorghum bicolor (L.) Grain Varieties:Implication on Human nutition.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 43, 2023.
Répás, Z.,
Győri, Z.,
Boros, L. G.:
A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Khalfalla, M. A. R.,
Győri, Z.:
Advances in Making of Bread from Gluten Free Sources and Impact on Human Health.
In: Leveraging on Research and Innovation for Sustainable Development. Conference Proceedings of the 2nd Postgraduate Students Conference (virtual). Eds.: Emmy Kerich, Samuel Lutta, Boniface Alkamoi, University of Eldoret, Eldoret (Kenya), 42, 2022.
Peles, F.,
Béri, B.,
Sipos, P.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Győri, Z.:
Aflatoxin contamination of raw milk: sources, reasons and risk mitigation opportunities.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022, International Symposium : NKFIH 2018-1.2.1-NKP-2018-00002 Estimation of the long- and short-term exposure of Hungarian consumers to aflatoxins present in dairy products and recommending risk management measures: Project Closing Session: Abstract book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology, Debrecen, 10, 2022. ISBN: 9789634904670
Győri, Z.:
A Látóképi kisérlet talajának vizsgálata BCR egymás utáni kivonással az 1982 és a 2017 évi mintákból.
In: Az agrokémia, talajtan és a kapcsolódó tudományok időszerű kérdései : Jubileumi kiadvány. Szerk.: Balláné Kovács Andrea, Kocsisné Demjén Ágnes, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 126-138, 2022. ISBN: 9789634904717
Farkas, Z.,
Országh, E.,
Engelhardt, T.,
Csorba, S.,
Kerekes, K.,
Zentai, A.,
Süth, M.,
Nagy, A.,
Miklós, G.,
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Ambrus, Á.,
Győri, Z.,
Dobos, A.,
Pusztahelyi, T.,
Pócsi, I.,
Jóźwiak, Á.:
A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, (cikkazonosító: 115), 2022.
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4006-4012, 2022.
Khalfalla, M. A. R.,
Győri, Z.:
Bioavilability of Magnesium in Selected Plant Sources.
In: 18. Magyar Magnézium szimpózium : Proram és összefoglalók. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojich Viktor József, Magyar Kémikusok Egyesülete, Magyar Magnézium Társaság, Budapest, 24, 2023. ISBN: 9786156018199
Pusztahelyi, T.,
Kovács, S.,
Adácsi, C.,
Miklós, I.,
Dobos, A.,
Győri, Z.,
Nampoothiri, K. M.,
Pócsi, I.:
Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687