Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Szűcs, V.,
Szabó, E.,
Tarcea, M.,
Guerrero, L.,
Bánáti, D.:
Élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a vásárlási döntésekben conjoint vizsgálatok alapján.
Mark. menedzsment. 52 (2), 69-84, 2019.
Bánáti, D.,
Győri, Z.:
Cereal Food Waste - A Review.
In: Proceedings of the 9th International Congress Flour-Bread '17 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '17. Ed.: Antun Jozinović, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 73-79, 2018, (ISSN 1848-2562)
Miquel, S.,
Champ, C.,
Day, J.,
Aarts, E.,
Bahr, B. A.,
Bakker, M.,
Bánáti, D.,
Calabrese, V.,
Cederholm, T.,
Cryan, J.,
Dye, L.,
Farrimond, J. A.,
Korosi, A.,
Layé, S.,
Maudsley, S.,
Milenkovic, D.,
Mohajeri, M. H.,
Sijben, J.,
Solomon, A.,
Spencer, J. P. E.,
Thuret, S.,
Vanden, B. W.,
Vauzour, D.,
Vellas, B.,
Wesnes, K.,
Willatts, P.,
Wittenberg, R.,
Geurts, L.:
Poor cognitive ageing: Vulnerabilities, mechanisms and the impact of nutritional interventions.
Ageing Res. Rev. 42, 40-55, 2018.
Tennant, D.,
Bánáti, D.,
Kennedy, M.,
König, J.,
O'Mahony, C.,
Kettler, S.:
Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis: Part II: Application of the uncertainty template to a practical example of exposure assessment.
Food Chem. Toxicol. 109, 68-80, 2017.
Vauzour, D.,
Camprubi-Robles, M.,
Miquel-Kergoat, S.,
Andres-Lacueva, C.,
Bánáti, D.,
Barberger-Gateau, P.,
Bowmang, G. L.,
Caberlotto, L.,
Clarke, R.,
Hogervorst, E.,
Kiliaan, A. J.,
Lucca, U.,
Manach, C.,
Minihane, A. M.,
Siobhan, E.,
Perneczky, M. R.,
Perry, H.,
Roussel, A. M.,
Schuermans, J.,
Sijben, J.,
Spencer, J. P. E.,
Thuret, S.,
de Rest, O.,
Vandewoude, M.,
Wesnes, K.,
William, R. J.,
Williams, R. S. B.,
Ramirez, M.:
Nutrition for the Ageing Brain: Towards evidence for an optimal diet.
Ageing Res. Rev. 35, 222-240, 2017.
Belovai, J.,
Romvári, R.,
Fébel, H.,
Mézes, M.,
Bánáti, D.,
Szabó, A.:
Influence of Partial Fat Replacement With Lecithin on the Product Characteristics of a Special Hungarian Cold Cut.
Acta Aliment. 45 (2), 277-285, 2016.
Frewer, L. J.,
Fischer, A. R.,
Brennan, M.,
Bánáti, D.,
Lion, R.,
Meertens, R. M.,
Rowe, G.,
Siegrist, M.,
Verbeke, W.,
Vereijken, C. M.:
Risk/Benefit Communication about Food-A Systematic Review of the Literature..
Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 56 (10), 1728-1745, 2016.
Szűcs, V.,
Szabó, E.,
Bánáti, D.:
Az ismeret hatása az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói elfogadottságára.
Élelmvizsg. Közl. 61 (2), 622-635, 2015.
Jaeger, H.,
Knorr, D.,
Szabó, E.,
Hámori, J.,
Bánáti, D.:
Impact of terminology on consumer acceptance of emerging technologies through the example of PEF technology.
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 29, 87-93, 2015.
Szűcs, V.,
Szabó, E.,
Tarcea, M.,
Bánáti, D.:
Romanian Consumers' Willingness to Buy Foodstuffs Containing Food Additives: Results of a Conjoint Study.
BUASVMCN-FST. 72 (2), 153-161, 2015.
Barlow, S. M.,
Boobis, A. R.,
Bridges, J.,
Cockburn, A.,
Dekante, W.,
Hepburn, P.,
Houbeng, G. F.,
Königh, J.,
Maarten, J. N.,
Schuermans, J.,
Bánáti, D.:
The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety.
Trends Food Sci. Technol. 46 (2), 176-188, 2015.
Olsen, N. V.,
Bánáti, D.:
Ethics in Food Safety Management.
In: Food Safety Management: A practical Guide for the Food Industry. Ed.: by Yasmine Motarjemi, Huub Lelieveld, Elsevier AP, USA, 1115-1125, 2014. ISBN: 9780123815040
Szűcs, V.,
Guerrero, L.,
Claret, A.,
Tarcea, M.,
Szabó, E.,
Bánáti, D.:
Food additives and consumer preferences: A cross-cultural choice based conjoint analysis.
Acta Aliment. 43 (Suppl.), 180-187, 2014.
Szűcs, V.,
Szabó, E.,
Claret, A.,
Guerrero, L.,
Tarcea, M.,
Szavuj, J.,
Bánáti, D.:
Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra - magyar, spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei.
In: 3. Báthory-Brassai nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Ozsváth Judit, Tuzson Tibor, Óbudai Egyetem, Budapest, 63-69, 2013.
Sonne, A. M.,
Grunert, K. G.,
Veflen Olsen, N.,
Granli, B. S.,
Szabó, E.,
Bánáti, D.:
Consumers' Perceptions of HPP and PEF Food Products.
British Food Journal. 114 (1), 85-107, 2012.