EN HU

Szakály Zoltán

Teljes publikációs lista

2025
1.
Ulziibadrakh, Z., Kovács, S., Szakály, Z.: Influence of the service marketing mix on audience decision-making in Mongolian performing arts.
Humanit Soc Sci Commun. 12 (1), 1-12, (cikkazonosító: 815), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Arts and Humanities (miscellaneous) (2024)
Q1 Business, Management and Accounting (miscellaneous) (2024)
Q1 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) (2024)
Q2 Psychology (miscellaneous) (2024)
Q1 Social Sciences (miscellaneous) (2024)
2.
Kontor, E., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Szakály, Z.: The unit size effect on chocolate consumption: How to make consumers eat less? (The unit size effect on chocolate consumption).
Heliyon. 11 (1), 1-13, (cikkazonosító: 41139), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2024)
2024
3.
Szakály, Z.: A fenntartható élelmiszer-fogyasztás összefüggései.
Táplálkozásmarketing. 11 (1), 3-22, 2024.
4.
Szakály, Z., Szűcs, R. S., Földi, K., Kiss, M.: A laborhús iránti fogyasztói preferenciák vizsgálata magyar fogyasztók körében.
Gazdálkodás. 68 (5), 445-461, 2024.
5.
Szakály, Z., Bauerné Gáthy, A., Kontor, E., Balogh, P., Czine, P.: Analysis of heterogeneity in consumer attitudes based on the Intuitive Eating Scale-2.
Int. J. Gastron. Food Sci. 38, 1-11, (cikkazonosító: 101039), 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Cultural Studies
Q2 Food Science
6.
Kontor, E., Szakály, Z., Bauerné Gáthy, A., Balogh, P., Kiss, M., Fehér, A., Czine, P.: Az intuitív evés fogyasztói aspektusai: egy magyar felmérés tapasztalatai.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program. Szerk.: Bíró Lajos; Gelencsér Éva; Lugasi Andrea; Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 31-31, 2024. ISBN: 9786155606168
7.
Gyarmati, G., Szakály, Z.: Az ipar 4.0 transzformációs hatása a bormarketing és a borágazat folyamataira.
TM. 10 (2), 65-74, 2024.
8.
Tóth, I., Szakály, Z.: Determining types of conscious consumers who prefer nutrition labeling.
Apstract. 18 (2), 73-82, 2024.
9.
Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Exploring attendance by demographics in the case of Mongolian performing arts organizations.
Cross Cult. Manag. J. 26 (1), 35-52, 2024.
10.
Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Market Landscape and the Role of Marketing in the Field of Mongolian Performing Arts Organizations.
Anali Ekon fak Subotica. [Epub ahead of print], 1-19, 2024.
11.
Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M., Kontor, E.: Nudge marketing a jövő értékteremtésében.
In: Érték a jövő marketingjében : Tanulmánykötet Rekettye Gábor Professzor Úr tiszteletére. Szerk.: Lányi Beatrix; Biró Borbála; Csóka László; Szűcs Krisztián, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 229-233, 2024.
12.
Földi, K., László, B., Szakály, Z.: Quantitative research of factors (convenience of access and gender) influencing the food store choice in Nagykőrös.
Apstract. 18 (1), 12-29, 2024.
2023
13.
Tóth, I., Szakály, Z.: A frontoldali tápértékjelölések fogyasztói megítélése.
Gazdálkodás. 67 (4), 325-337, 2023.
14.
Nagy-Pető, D. T., Szakály, Z., Kiss, V. Á.: A helyi termékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások összehasonlító vizsgálata.
Marketing & Menedzsment. 57 (1), 49-57, 2023.
15.
Kiss, M., Szakály, Z.: A személyre szabott táplálkozás fogyasztói fogadtatása: egy példa az empatikus marketingre.
In: Empatikus marketing interdiszciplináris közelítésben. Szerk.: Szűcs Krisztián; Csapó János; Jakopánecz Eszter, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 125-131, 2023. ISBN: 9789636261719(print),9789636261726(online)
16.
Szakály, Z., Soós, M., Gál, T., Antal, E., Pilling, R., Szilágyi, C.: Az édes íz fogyasztói preferenciái.
Új Diéta. 32 (1), 22-25, 2023.
17.
Tóth, I., Szakály, Z.: Az élelmiszerjelölések szerepe a fogyasztók élelmiszerválasztásában.
TM. 10 (2), 39-53, 2023.
18.
Szakály, Z., Kiss, M.: Consumer acceptance of different cereal-based "healthy foods".
In: Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals: Conventional and Molecular Breeding. Ed.: Marianna Rakszegi, Maria Papageorgiou, João M. Rocha, Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego, 467-488, 2023. ISBN: 9780323905664
19.
Nagy-Pető, D. T., Kovács, B., Kiss, M., Szakály, Z., Kiss, V. Á.: Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary.
Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Development
Q3 Economics and Econometrics
Q3 Geography, Planning and Development
20.
Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: Fenntartható élelmiszer-fogyasztással kapcsolatos fogyasztói megítélés feltárása netnográfiával.
Marketing & Menedzsment. 57 (Klsz.), 5-13, 2023.
21.
Nagy-Pető, D. T., Szakály, Z., Kiss, V. Á.: Fogyasztói asszociációk és vásárlási szokások a rövid ellátási láncok kapcsán.
Gazdálkodás. 67 (4), 315-324, 2023.
22.
Fehér, A., Szakály, Z.: Meet the editors - folyóiratok bemutatkozása.
23.
Kelemen-Erdős, A., Mitev, A., Szakály, Z.: Retain or Reduce? Delisting Decisions in Relation to Manufacturer-Retailer Relationships in Grocery Store Retailing.
PERIOD POLYTECH SOC MANAG SCI. 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Strategy and Management
Q4 Decision Sciences (miscellaneous)
Q3 Engineering (miscellaneous)
Q3 Social Sciences (miscellaneous)
24.
Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei.
TM. 10 (1), 81-97, 2023.
25.
Czupper, Z., Szakály, Z.: Siófok kulturális és gasztronómiai vonzerejének marketing lehetőségei.
Gazdálktud. közl. 10 (1), 23-28, 2023.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem