Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Földi, K.,
Zólyomi, A.,
Kiss, V. Á.,
Szakács, A.:
Beszerzési logisztika reformjának értékelése egy horeca holdingnál.
Controll. info. XII. (4), 21-27, 2024.
Boros, H. M.,
Fehér, A.,
Kiss, V. Á.,
Kontor, E.:
Csomagolás és közösségi médiás jelenlét vizsgálata egy élelmiszeripari vállalatnál.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2024. ISBN: 9786155606168
Földi, K.,
Kovács, N.,
Kiss, V. Á.,
Szakács, A.:
Evaluation of Procurement Logistics at a Multinational Company Manufacturing Thermal Insulation.
Controll. info. 12 (Spec.), 35-41, 2024.
Berencsi, A.,
Kiss, M.,
Kiss, V. Á.,
Fenyves, N. D.,
Fehér, A.,
Szűcs, R. S.:
Növényi tejhelyettesítők elfogadása egyetemisták körében: táplálkozási trendek és vélemények.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program. Szerk.: Bíró Lajos; Gelencsér Éva; Lugasi Andrea; Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 14-14, 2024. ISBN: 9786155606168
Nagy-Pető, D. T.,
Szakály, Z.,
Kiss, V. Á.:
A helyi termékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások összehasonlító vizsgálata.
Marketing & Menedzsment. 57 (1), 49-57, 2023.
Poláková, Z.,
Matejková, E.,
Pietriková, M.,
Palkovič, J.,
Skibiński, A.,
Dvořáková Líšková, Z.,
Soukupová, N.,
Adamová, M.,
Kiss, M.,
Kiss, V. Á.,
Szenderák, J.,
Klufová, R.,
Káčerová, M.:
Are countries of the Visegrad Group (V4) ready for the consequences of population ageing?.
Verlag Dashöfer, Bratislava, 153 p., 2021.
ISBN: 9788081781889
Vámosi, K.,
Kiss, V. Á.:
Egészségtudatosság vizsgálata az egyetemisták körében.
In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 386, 2021. ISBN: 9789635038718
Dombi, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V. Á.,
Cao, Z.,
Liu, G.:
Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products.
Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021.
Fehér, A.,
Kiss, V. Á.,
Kontor, E.,
Szakály, Z.:
Online and offline information-seeking behavior of university students in the case of subjective judgment of healthy nutrition.
In: Food Markets 4.0 Conference : Book of Abstracts, University of Economics and Poznan University of Life Sciences, Poznan, 13-14, 2021.
Popovics, P. A.,
Soós, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V. Á.:
A személyes értékek, az idegen ízek és az újdonságkeresés közötti kapcsolat a hazai étkezési kultúrában.
Mark. Menedzsment. 54 (Spec.), 19-27, 2020.
Kiss, V. Á.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
A kényelmi étkezés és az íz kapcsolatának meghatározása.
In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 75-83, 2019. ISBN: 9789634901327
Soós, M.,
Kiss, V. Á.:
A lakosság testtömeg-menedzselésének vizsgálata.
In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 114-123, 2019. ISBN: 9789634901327
Kiss, V. Á.,
Fehér, A.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Analysis of eating habits among call words.
In: 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century - Book of Abstracts. Ed.: Nábrádi András, Gál Katalin, Partium Publishing House, Oradea, 37-38, 2019. ISBN: 9786068156941
Holczer, A.,
Kiss, V. Á.:
A szülői egészségtudatosság és az étkezési preferenciáik vizsgálata a gyermekkori elhízás tükrében.
Táplálkozásmarketing. 6 (2), 27-38, 2019.
Kiss, V. Á.,
Dombi, M.,
Szakály, Z.:
Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata: Szakirodalmi áttekintés.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 3-24, 2019.