Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézet. Világgazdasági és Nemzetközi Üzleti Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézet. Department of World Economy and International Business
Csapóné Riskó, T.,
Csapó, Z.:
A német üzleti kultúra elemzése a LESCANT modellen keresztül magyar nézőpontból.
Marketing & Menedzsment. 57 (4), 56-64, 2024.
Csapóné Riskó, T.,
Csapó, Z.:
Challenges of cultural diversity for multinational corporations - analysis of the US through the major value dimensions.
In: Reimagining Capitalism in a Post-Globalization World. Szerk.: Silvia L. Fotea, Sebastian A. Văduva, Ioan Ş. Fotea, Springer Cham, Cham, 345-363, 2024. ISBN: 9783031598579
Tóth, A.,
Bujdosó, Z.,
Csapóné Riskó, T.:
TV series shooting location in the spotlight of tourists through the case of Girona, Spain.
Geojournal of Tourism and Geosites 57 (4), 1911-1917, 2024.
Csapóné Riskó, T.,
Csapó, Z.:
Cross-cultural issues in international business relations through the example of Germany and Hungary.
In: European Case Studies of Economic, Social and Cultural Diversity : Abstacts/ szerk. Elek Bartha, Melinda Marinka, Debreceni Egyetem, Debrecen, 30-31, 2022. ISBN: 9789634904625
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Sensory Evaluation and Acceptance of Goat Yogurts in Comparison with Cow yogurts: An Empirical Study.
In: Challenges and Opportunities to Develop Organizations Through Creativity, Technology and Ethics. Eds.: Silvia L. Fotea, Ioan Ş. Fotea, Sebastian A. Văduva, Springer, Cham, 143-159, 2020, (Springer Proceedings in Business and Economics) ISBN: 9783030434489
Hubert, E.,
Csapóné Riskó, T.:
A debreceni mézeskalácsosság helye és szerepe a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesületnél.
Régiókut. szle. 1, 82-96, 2019.
Tóth, K.,
Csapóné Riskó, T.:
Corporate Social Responsibility through the example of UPC Magyarország Ltd..
In: 1st Partium International Conference on Management : Trends in 21stC entury : Book of Abstracts. Ed.: András Nábrádi, Katalin Gál, Partium Publishing House, Nagyvárad, 30-31, 2019. ISBN: 9786068156941
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
Hubert, E.,
Csapóné Riskó, T.:
A Debreceni és a Hajdú-Bihar megyei Értéktárba valamint a Magyar Értéktárba felvett népi kézműves értékek közül a "debreceni mézeskalács" helye és szerepe a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület innovációs tevékenységében.
In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VIII. : Nemzet közi tudományos konferencia : Rezümé kötet. Szerk.: Pierog Anita, Szálkai Tamás, Dajnoki Krisztina, MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, Debrecen, 17, 2018. ISBN: 9789634900443
Csapóné Riskó, T.,
Csapó, Z.:
Kecsketej-termékek humán (egészséges) táplálkozásban betöltött helye és szerepe a nagyvilágban.
In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VIII. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümé kötet. Szerk.: Pierog Anita, Szálkai Tamás, Dajnoki Krisztina, MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, Debrecen, 12, 2018. ISBN: 9789634900443
Hubert, E.,
Csapóné Riskó, T.:
Népi hagyományok, mesterségek kutatása: értékmentés a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesületnél.
RSZ. 2018 (1), 1-11, 2018.