EN HU

Csapóné Riskó Tünde

Teljes publikációs lista

2024
1.
Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: A német üzleti kultúra elemzése a LESCANT modellen keresztül magyar nézőpontból.
Marketing & Menedzsment. 57 (4), 56-64, 2024.
2.
Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Challenges of cultural diversity for multinational corporations - analysis of the US through the major value dimensions.
In: Reimagining Capitalism in a Post-Globalization World. Szerk.: Silvia L. Fotea, Sebastian A. Văduva, Ioan Ş. Fotea, Springer Cham, Cham, 345-363, 2024. ISBN: 9783031598579
3.
Tóth, A., Bujdosó, Z., Csapóné Riskó, T.: Deciphering overtourism impacts through eye-tracking analysis.
Ecocycles. 10 (1), 18-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
4.
Tóth, A., Bujdosó, Z., Csapóné Riskó, T.: Opinion of Lake Balaton Residents on Local Tourism: After the Pandemic.
Deturope. 16 (1), 95-112, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Geography, Planning and Development
Q4 Tourism, Leisure and Hospitality Management
5.
Tóth, A., Bujdosó, Z., Csapóné Riskó, T.: TV series shooting location in the spotlight of tourists through the case of Girona, Spain.
Geojournal of Tourism and Geosites 57 (4), 1911-1917, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Conservation
Q1 Cultural Studies
Q3 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Q3 Geography, Planning and Development
Q3 Tourism, Leisure and Hospitality Management
2022
6.
Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Cross-cultural issues in international business relations through the example of Germany and Hungary.
In: European Case Studies of Economic, Social and Cultural Diversity : Abstacts/ szerk. Elek Bartha, Melinda Marinka, Debreceni Egyetem, Debrecen, 30-31, 2022. ISBN: 9789634904625
2020
7.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Sensory Evaluation and Acceptance of Goat Yogurts in Comparison with Cow yogurts: An Empirical Study.
In: Challenges and Opportunities to Develop Organizations Through Creativity, Technology and Ethics. Eds.: Silvia L. Fotea, Ioan Ş. Fotea, Sebastian A. Văduva, Springer, Cham, 143-159, 2020, (Springer Proceedings in Business and Economics) ISBN: 9783030434489
2019
8.
Hubert, E., Csapóné Riskó, T.: A debreceni mézeskalácsosság helye és szerepe a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesületnél.
Régiókut. szle. 1, 82-96, 2019.
9.
Kiss, V. Á., Csapóné Riskó, T., Nábrádi, Z.: A sharing economy fogalma és a vele kapcsolatos attitűdök vizsgálata Magyarországon.
Taylor. 11 (3), 25-33, 2019.
10.
Tóth, K., Csapóné Riskó, T.: Corporate Social Responsibility through the example of UPC Magyarország Ltd..
In: 1st Partium International Conference on Management : Trends in 21stC entury : Book of Abstracts. Ed.: András Nábrádi, Katalin Gál, Partium Publishing House, Nagyvárad, 30-31, 2019. ISBN: 9786068156941
11.
Csapóné Riskó, T., Benyovszki, B.: Eating Out Gluten-Free: Results of a Survey.
J. EcoAgriTourism. 15 (2), 67-77, 2019.
12.
Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Goat Keeping and Goat Milk Products in Human Nutrition - Review.
Apstract. 13 (1-2), 24-36, 2019.
13.
Csapó, Z., Csapóné Riskó, T.: Kecsketej-termékek humán táplálkozásban betöltött szerepe a nagyvilágban: tények és trendek.
Régiókut. szle. : 1 (1), 97-109, 2019.
14.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
15.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
16.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception of Goat Milk Products.
Economic Affairs. 64 (4), 679-688, 2019.
2018
17.
Hubert, E., Csapóné Riskó, T.: A Debreceni és a Hajdú-Bihar megyei Értéktárba valamint a Magyar Értéktárba felvett népi kézműves értékek közül a "debreceni mézeskalács" helye és szerepe a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület innovációs tevékenységében.
In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VIII. : Nemzet közi tudományos konferencia : Rezümé kötet. Szerk.: Pierog Anita, Szálkai Tamás, Dajnoki Krisztina, MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, Debrecen, 17, 2018. ISBN: 9789634900443
18.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Baked goods consumption habits in the gluten free diet.
J. EcoAgriTourism. 14 (1), 105-113, 2018.
19.
Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Benefits of operating a webshop in rural development.
J. EcoAgriTourism. 14 (1), 120-126, 2018.
20.
Csapóné Riskó, T., Csapó, Z.: Kecsketej-termékek humán (egészséges) táplálkozásban betöltött helye és szerepe a nagyvilágban.
In: Interdiszciplinaritás a Régiókutatásban VIII. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümé kötet. Szerk.: Pierog Anita, Szálkai Tamás, Dajnoki Krisztina, MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, Debrecen, 12, 2018. ISBN: 9789634900443
21.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Táplálkozásmarketing. 5 (1), 77-89, 2018.
22.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér készítési és fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 252-262, 2018.
23.
Tóth, E., Csapóné Riskó, T.: Keresztény szempontú menedzsment gyakorlatok.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 14-30, 2018.
24.
Hubert, E., Csapóné Riskó, T.: Népi hagyományok, mesterségek kutatása: értékmentés a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesületnél.
RSZ. 2018 (1), 1-11, 2018.
25.
Cseh Papp, I., Wiwczaroski, T. B., Csapóné Riskó, T.: Public Work - an International Outlook.
Apstract. 12 (3-4), 125-132, 2018.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem