EN HU

Pető Károly

Pető Károly
Debreceni Egyetem
általános rektorhelyettes 2022-

Teljes publikációs lista

2024
1.
Vargáné Csobán, K., Pető, K., Sőrés, A.: Sustainable agritourism through social empowerment in the age of generational transition.
In: Agritourism is more! 2nd World Agrotourism Congress : Book of abstracts, [s.n.], Bozen, 14, 2024.
2.
Vargáné Csobán, K., Pető, K., Sőrés, A.: Technological innovations in heritage tourism.
In: Technology Enabled Competitiveness and Experiences in Tourism, Hospitaliy and Events : Conference proceedings, Hotelschool the Hague, Amsterdam, 53-54, 2024. ISBN: 9789090381466
2023
3.
Elmohandes, N. M. A. A., Pető, K.: Exploring the viability of service robots in performing human aesthetic labour in the hospitality industry.
Economica. 14 (1-2), 60-68, 2023.
4.
Vargáné Csobán, K., Horváth, P., Sőrés, A., Pető, K.: Sustainable gastronomy as a key driver in agritourism development in Eastern Hungary.
In: International Workshop on Agritourism : 2022 Conference Proceedings. Szerk.: Lisa Chase, Chadley Hollas, Xinyi Qian, Claire Whitehouse, University of Vermont, Burlington, 112-116, 2023.
2022
5.
Kovács, S., Bácsné Bába, É., Bács, Z., Pető, K., Fenyves, V., Vllasaj, K., Helmeczi, A., Szabados, G.: An approach to the understanding of sports civil organizations' activity and management in Hungary.
J. Bus. Econ. Manag. 23 (2), 343-363, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q2 Economics and Econometrics
6.
Vargáné Csobán, K., Tóth, A., Sánta, Á. K., Molnár, C., Pető, K., Dávid, L.: Assessment of the tourism sector in a hungarian SPA town: A case-study of Hajdúszoboszló.
Geoj. Tourism Geosites. 45 (Suppl.4), 1543-1551, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Q3 Geography, Planning and Development
7.
Ganchimeg, G., Pető, K.: Impact of the mining and agriculture sector on the Mongolian economy.
Oradea J. Bus. Econ. 7 (1), 74-85, 2022.
8.
Vargáné Csobán, K., Elmohandes, N. M. A. A., Serra, G., Pető, K.: The impacts of technological advancements on sports events tourism.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 41-42, 2022. ISBN: 9789963697427
9.
Vargáné Csobán, K., Tóth, A., Pető, K., Sőrés, A.: The impacts of the COVID-19 pandemic on residents' attitudes to tourism development - case study of a Hungarian spatown.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 43-44, 2022. ISBN: 9789963697427
10.
Ganchimeg, G., Pető, K.: What Type of Households in Mongolia Are Most Hit by COVID-19?.
Sustainability. 14 (6), 1-20, (cikkazonosító: 3557), 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2021
11.
Kovács, É. K., Pető, K.: A generációváltás okozta nyomás az utódokon a karcagi családi gazdaságokban.
Régiókut. Szle. 6 (2), 69-81, 2021.
12.
Sándor, Á. I., Pető, K., Kovács, É. K.: Az ökológiai gazdálkodás megítélése a szeghalmi gazdálkodók körében.
Gazdálkodás. közlésre elfogadva (3-4), 1-11, 2021.
13.
Pető, K.: Szoboravató beszéd: Prof. Dr. Kozma András (2020. október 20.).
Gerundium. 12 (1-2), 258-260, 2021.
2020
14.
Nagy, G., Pető, K.: Egy élet a rétek-legelők világában: Vinczeffy Imre munkássága.
Lícium-Art Könyvkiadó Kft. :, Debrecen, 156 p., 2020. ISBN: 9789634901976
15.
Müller, A. É., Gabnai, Z., Bácsné Bába, É., Pfau, C., Bartha, É. J., Molnár, A., Pető, K.: Fitneszszolgáltatók marketingtevékenysége az Észak-alföld régióban.
Acta Carolus Robertus. 10 (2), 117-136, 2020.
16.
Sakshi, S., Pető, K.: Online apparel shopping hesitation in India.
Econ. Work. Capital. 2020 (1-2), 23-27, 2020.
17.
Fenyves, V., Pető, K., Szenderák, J., Harangi-Rákos, M.: The capital structure of agricultural enterprises in the Visegrad countries.
Agric. Econ. 66 (4), 160-167, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
18.
Czine, P., Török, Á., Pető, K., Horváth, P., Balogh, P.: The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling - The Example of Traditional Pork Sausage.
Nutrients. 12 (6), 1-18, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
19.
Novák, N., Kőmíves, P. M., Harangi-Rákos, M., Pető, K.: The role of rural areas in the preservation of health.
Int. rev. appl. sci. eng. 11 (2), 157-166, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Engineering (miscellaneous)
Q4 Environmental Engineering
Q4 Information Systems
Q4 Management Science and Operations Research
Q4 Materials Science (miscellaneous)
2019
20.
Kovács, É. K., Pető, K., Kovács, S.: A családi munkaerő-felhasználás vizsgálata a karcagi gazdáikadók körében.
Gazdálkodás. 63 (2), 129-138, 2019.
21.
Müller, A. É., Bácsné Bába, É., Gabnai, Z., Pfau, C., Pető, K.: A fitnesztrendek és új típusú mozgásformák társadalmi és gazdasági aspektusai.
Acta Carolus Robertus. 9 (2), 109-122, 2019.
22.
Pfau, C., Pető, K., Bácsné Bába, É.: A fizikai aktivitás, mint egészségbefektetés = Physical activity as health investment.
Egészségfejlesztés. 60 (1), 31-44, 2019.
23.
Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods.
Appetite. 138, 94-101, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics
Q1 Psychology (miscellaneous)
24.
Fenyves, V., Pető, K., Harangi-Rákos, M., Szenderák, J.: A Visegrádi országok mezőgazdasági vállalkozásainak gazdasági és pénzügyi helyzete.
Gazdálkodás. 63 (6), 459-473, 2019.
25.
Popovics, P. A., Jutkusz, L., Pető, K., Szakály, Z., Bács, Z.: Fostering innovation at University of Debrecen.
In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem