Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet. Vidékfejlesztési és Regionális Gazdaságtani Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet. Department of Rural Development and Regional Economics
Vargáné Csobán, K.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
Sustainable agritourism through social empowerment in the age of generational transition.
In: Agritourism is more! 2nd World Agrotourism Congress : Book of abstracts, [s.n.], Bozen, 14, 2024.
Vargáné Csobán, K.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
Technological innovations in heritage tourism.
In: Technology Enabled Competitiveness and Experiences in Tourism, Hospitaliy and Events : Conference proceedings, Hotelschool the Hague, Amsterdam, 53-54, 2024. ISBN: 9789090381466
Elmohandes, N. M. A. A.,
Pető, K.:
Exploring the viability of service robots in performing human aesthetic labour in the hospitality industry.
Economica. 14 (1-2), 60-68, 2023.
Vargáné Csobán, K.,
Horváth, P.,
Sőrés, A.,
Pető, K.:
Sustainable gastronomy as a key driver in agritourism development in Eastern Hungary.
In: International Workshop on Agritourism : 2022 Conference Proceedings. Szerk.: Lisa Chase, Chadley Hollas, Xinyi Qian, Claire Whitehouse, University of Vermont, Burlington, 112-116, 2023.
Q2
Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q2
Economics and Econometrics
6.
Vargáné Csobán, K.,
Tóth, A.,
Sánta, Á. K.,
Molnár, C.,
Pető, K.,
Dávid, L.:
Assessment of the tourism sector in a hungarian SPA town: A case-study of Hajdúszoboszló.
Geoj. Tourism Geosites. 45 (Suppl.4), 1543-1551, 2022.
Vargáné Csobán, K.,
Elmohandes, N. M. A. A.,
Serra, G.,
Pető, K.:
The impacts of technological advancements on sports events tourism.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 41-42, 2022. ISBN: 9789963697427
Vargáné Csobán, K.,
Tóth, A.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
The impacts of the COVID-19 pandemic on residents' attitudes to tourism development - case study of a Hungarian spatown.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 43-44, 2022. ISBN: 9789963697427
Sándor, Á. I.,
Pető, K.,
Kovács, É. K.:
Az ökológiai gazdálkodás megítélése a szeghalmi gazdálkodók körében.
Gazdálkodás. közlésre elfogadva (3-4), 1-11, 2021.
Nagy, G.,
Pető, K.:
Egy élet a rétek-legelők világában: Vinczeffy Imre munkássága.
Lícium-Art Könyvkiadó Kft. :, Debrecen, 156 p., 2020.
ISBN: 9789634901976
Q2
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2
Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
18.
Czine, P.,
Török, Á.,
Pető, K.,
Horváth, P.,
Balogh, P.:
The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling - The Example of Traditional Pork Sausage.
Nutrients. 12 (6), 1-18, 2020.
Pfau, C.,
Pető, K.,
Bácsné Bába, É.:
A fizikai aktivitás, mint egészségbefektetés = Physical activity as health investment.
Egészségfejlesztés. 60 (1), 31-44, 2019.
Popovics, P. A.,
Jutkusz, L.,
Pető, K.,
Szakály, Z.,
Bács, Z.:
Fostering innovation at University of Debrecen.
In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891