Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet. Vidékfejlesztési és Regionális Gazdaságtani Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet. Department of Rural Development and Regional Economics
Q3
Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
(2024)
Q3
Geography, Planning and Development
(2024)
Q3
Tourism, Leisure and Hospitality Management
(2024)
2024
2.
Vargáné Csobán, K.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
Sustainable agritourism through social empowerment in the age of generational transition.
In: Agritourism is more! 2nd World Agrotourism Congress : Book of abstracts, [s.n.], Bozen, 14, 2024.
Vargáné Csobán, K.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
Technological innovations in heritage tourism.
In: Technology Enabled Competitiveness and Experiences in Tourism, Hospitaliy and Events : Conference proceedings, Hotelschool the Hague, Amsterdam, 53-54, 2024. ISBN: 9789090381466
Elmohandes, N. M. A. A.,
Pető, K.:
Exploring the viability of service robots in performing human aesthetic labour in the hospitality industry.
Economica. 14 (1-2), 60-68, 2023.
Vargáné Csobán, K.,
Horváth, P.,
Sőrés, A.,
Pető, K.:
Sustainable gastronomy as a key driver in agritourism development in Eastern Hungary.
In: International Workshop on Agritourism : 2022 Conference Proceedings. Szerk.: Lisa Chase, Chadley Hollas, Xinyi Qian, Claire Whitehouse, University of Vermont, Burlington, 112-116, 2023.
Vargáné Csobán, K.,
Elmohandes, N. M. A. A.,
Serra, G.,
Pető, K.:
The impacts of technological advancements on sports events tourism.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 41-42, 2022. ISBN: 9789963697427
Vargáné Csobán, K.,
Szőllős-Tóth, A.,
Pető, K.,
Sőrés, A.:
The impacts of the COVID-19 pandemic on residents' attitudes to tourism development - case study of a Hungarian spatown.
In: THE INC 2022: Tourism, Hospitality & Events Innovation and Resilience during Uncertainty / (szerk.) Anna Farmaki, Cyprus University of Technology, Limassol, 43-44, 2022. ISBN: 9789963697427
Sándor, Á. I.,
Pető, K.,
Kovács, É. K.:
Az ökológiai gazdálkodás megítélése a szeghalmi gazdálkodók körében.
Gazdálkodás. közlésre elfogadva (3-4), 1-11, 2021.
Nagy, G.,
Pető, K.:
Egy élet a rétek-legelők világában: Vinczeffy Imre munkássága.
Lícium-Art Könyvkiadó Kft. :, Debrecen, 156 p., 2020.
ISBN: 9789634901976
Q2
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2
Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
19.
Czine, P.,
Török, Á.,
Pető, K.,
Horváth, P.,
Balogh, P.:
The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling - The Example of Traditional Pork Sausage.
Nutrients. 12 (6), 1-18, (cikkazonosító: 1768), 2020.
Pfau, C.,
Pető, K.,
Bácsné Bába, É.:
A fizikai aktivitás, mint egészségbefektetés = Physical activity as health investment.
Egészségfejlesztés. 60 (1), 31-44, 2019.