Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Varga, K.,
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.:
Extenzív gyephasználati módok hatása a degradációs folyamatokra.
In: "IV. Fenntartható fejlődés a Kárpát medencében" : Absztraktkö tet "Gyepek biodiverzitása a Kárpát medencében". Szerk.: Pápay Gergely, Szent István Egyetem, Gödöllő, 81-86, 2019.
Díaz Fernández, D.,
Varga, K.,
Csízi, I.:
Bio komposztadagok hatása egy arid termőhelyű ősgyep első növedékének hozamaira.
Gyepgazdálk. Közl. 16 (1), 11-17, 2018.
Varga, K.,
Budai, J.,
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.,
Antal, K.:
Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 112-113, 2018. ISBN: 9786155545818
Varga, K.,
Budai, J.,
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.,
Antal, K.:
Juhok termelő komfortzónájának javítása delelőerdő segítségével.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 267-277, 2018. ISBN: 9786155545900
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.,
Varga, K.:
Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 89-90, 2018. ISBN: 9786155545818
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.,
Varga, K.:
Juhtrágya alapú komposzt hatása a gyep első növedékére természetes gyepen.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 133-140, 2018. ISBN: 9786155545900
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.:
A termés és a fajösszetétel alakulása természetes gyepen komposzttal történő kezelés hatására.
Agrártud. Közl. 73, 35-38, 2017.
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.:
Különböző delelőhelyek klimatikus paramétereinek összehasonlítása egy karcagi legelőn.
In: Őshonos- és tájfajták, ökotermékek, egészséges táplálkozás, vidékfejlesztés : a XXI. század mezőgazdasági stratégiái : tudományos konferencia, Nyíregyháza. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 119-125, 2016. ISBN: 9786155545696
Díaz Fernández, D.,
Csízi, I.,
Pető, K.,
Nagy, G.:
Yield and Sward Composition Responses of Natural Grasslands to Treatments Meeting Sustainability.
World Acad Sci Eng Technol. 10, 717-720, 2016.