EN HU

Vida Viktória

Teljes publikációs lista

2025
1.
Bittner, B., Vida, V., Szakos, D., Kasza, G., Kovács, S., Nagy, A. S.: A study of the behavioral and environmental factors influencing food waste in higher education.
Cleaner Waste Systems. 11, 11, (cikkazonosító: 100256), 2025.
2024
2.
Bittner, B., Vida, V., Kovács, S., Kovács, T. Z., Kasza, G., Nagy, A. S., Szakos, D.: A legdrágább falatok, avagy az élelmiszer-pazarlás a debreceni egyetemi hallgatók körében.
TM. 11 (2), 59-75, 2024.
3.
Varga-Karádi, N. M., Kiss, V. Á., Vida, V.: Az élelmiszerpazarlás jelenlegi helyzetének bemutatása Magyarországon.
Táplálkozásmarketing. 11 (2), 31-42, 2024.
2023
4.
Madai, H., Vida, V., Jávor, B., Nábrádi, A.: A magyarországi meghatározó árutermelő juhászatok üzemtani elemzése.
Gazdálkodás. 67 (4), 291-314, 2023.
5.
Marczin, T., Kovács, K., Nagy, A. S., Vida, V.: A sertéságazat helyzetének bemutatása (jövedelmezőség, hatékonyság).
Gazdálkodás. 67 (3), 226-246, 2023.
6.
Vida, V., Madai, H.: Hajdú-Bihar megye demográfiai helyzete a 2022-es népszámlálási adatok alapján.
Debr. szle. 31 (2), 138-147, 2023.
7.
Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei.
TM. 10 (1), 81-97, 2023.
8.
Khalid, M. A., Vida, V.: Strategic Marketing Plan for APPLE Inc..
Netw. Intell. Stud. 11 (21), 61-74, 2023.
9.
Vida, V., Feketéné Ferenczi, A.: Trends in honey consumption and purchasing habits in some European countries.
Apstract. 17 (1), 47-58, 2023.
2022
10.
Vida, V., Kovács, T. Z., Nagy, A. S., Madai, H., Bittner, B.: Food waste in EU countries.
Apstract. 16 (2), 1-10, 2022.
11.
Vida, V.: Mézfogyasztási és vásárlási szokások alakulása Hajdú-Bihar megyében.
In: Interdiszciplinaritás a régiókutatásban X. : Nemzetközi tudományos konferencia : Rezümékötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Filep Roland, Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 32-33, 2022. ISBN: 9789634904366
12.
Vida, V., Feketéné Ferenczi, A.: Mézfogyasztási és vásárlási szokások alakulása Hajdú-Bihar megyében = Honey consumption and purchasing habits in Hajdú-Bihar county.
Régiókut. szle. 7 (1), 88-101, 2022.
13.
Vida, V., Feketéné Ferenczi, A.: Mézfogyasztási és vásárlási szokások a magyar háztartásokban.
In: "Kihívások és tanulságok a menedzsment területén. Fókuszban az Ipar 4.0 kihívásai" programfüzet. Kiadta: Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 18, 2022.
2021
14.
Vida, V., Popovics, P. A.: A COVID-19 járvány hatása Magyarországon az élet különböző területeire (munka, magánélet, egészségi és mentális állapot).
Régiókut. szle. 6 (1), 25-36, 2021.
15.
Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: A hazai méhészeti ágazat helyzetének elemzése (termelés, kereskedelem).
Táplálkozásmarketing. 8 (2), 21-34, 2021.
16.
Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: Családi gazdasági keretek között működő méhészeti vállalkozás üzemtani vizsgálata.
Gazdálkodás. 65 (3), 237-255, 2021.
17.
Kovács, K., Vida, V., Madai, H., Szűcs, I.: Jó színvonalú hazai tejtermelő üzem gazdasági elemzése.
Tejgazdaság. 78 (1-2), 43-64, 2021.
18.
Szűcs, I., Nagy, A. S., Vida, V.: The Practice of Project Management: workbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 52 p., 2021.
2020
19.
Szűcs, I., Nagy, A. S., Vida, V.: A projektmenedzsment gyakorlata: munkafüzet.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 52 p., 2020. ISBN: 9789634902430
20.
Vida, V., Szűcs, I.: Hajdú-Bihar megye társadalmi helyzetének bemutatása a számok tükrében.
Régiókut. szle. 5 (1), 27-40, 2020.
21.
Vida, V., Popovics, P. A.: Impact of the COVID-19 on Behaviour: A Survey of Different Aspects of Life of the Hungarian Population.
Cross Cult. Management J. 22 (2), 161-174, 2020.
22.
Vida, V., Szűcs, I.: Pork production and consumption issues from the perspective of the religion and the World's growing population.
Apstract. 14 (1-2), 121-128, 2020.
2019
23.
Szőllősi, L., Kovács, K., Vida, V.: Az üzleti tervezés alapjai munkafüzet.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 65 p., 2019. ISBN: 9789634901778
24.
Szőllősi, L., Kovács, K., Vida, V.: Business Planning Basics: Workbook.
University of Debrecen, Debrecen, 64 p., 2019. ISBN: 9789634902300
2017
25.
Vida, V., Szűcs, I.: Global tendencies in pork meat - production, trade and consumption.
Apstract. 11 (3-4), 105-112, 2017.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem