Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
A könyvtár 2025.12.22. és 2026.01.04. között ügyeleti rendet tart. Ezen időszakban a publikációk feltöltésére van lehetőség, de minden más szolgáltatásunk szünetel.
Köszönjük megértésüket!
Huzsvai László
Név:
Huzsvai László
Affiliáció:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Ágazati Gazdaságtan és Módszertani Intézet. Kutatásmódszertan és Statisztika Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Sectoral Economics and Methodology. Department of Research Methodology and Statistics
Bagi, M.,
Jurkovich, V.,
Kovács, L.,
Bodó, S.,
Bakony, M.,
Oláh, J.,
Huzsvai, L.,
Vass, N.:
Short communication: salivary cortisol concentrations and lying behavior of ewes in response to semi-laparoscopic and laparoscopic embryo transfer.
J. Anim. Sci. 103, 1-6, (cikkazonosító: 381), 2025.
Bagi, M.,
Huzsvai, L.,
Vass, N.:
A laparoszkópos mesterséges termékenyítés eredményességét, a bárányok nemét és az ovulációs rátát befolyásoló tényezők vizsgálata Ile de France juhfajtában.
XXX. Ifjúsági Tudományos Fórum Keszthely Konferenciakötet / szerk. Bene Szabolcs 9-13, 2024.
Bagi, M.,
Vass, N.,
Huzsvai, L.:
Az ovulációs rátát és a bárányok nemét befolyásoló tényezők vizsgálata az Ile de France juh fajtában.
II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma 2024. Absztraktkötet /szerk. szerk. Hajdú Péter 21-21, 2024.
Balogh, P.,
Huzsvai, L.,
Juhász, C.,
Czine, P.:
Consumer preferences for cultured pork meat: a comparative study of Czech and Hungarian markets.
In: 2nd International Congress on Sustainable Development in the Human Environment - Current and Future Challenges : Proceedings book. Eds.: Atilgan Atilgan, Iksad Institute, Antalya, 10, 2024. ISBN: 9786258254600
Zsembeli, J.,
Kovács, E.,
Harsányi, E.,
Balogh, P.,
Czine, P.,
Huzsvai, L.,
Bihunova, M.,
Jobbágy, J.,
Stredova, H.,
Skalicky, M.,
Struzynski, A.,
Rolbiecki, R.,
Juhász, C.:
Effectiveness of higher education in Central European universities towards climate change adaptation in the agricultural sector: A comprehensive survey.
Prog. Agric. Eng. Sci. 20 (1), 271-306, 2024.
Q2
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3
Environmental Engineering
Q2
Industrial and Manufacturing Engineering
Q2
Mechanical Engineering
12.
Huzsvai, L.,
Balogh, P.,
Juhász, C.,
Czine, P.:
Investigating Hungarian farmers' preferences towards spraying drones.
In: 2nd International Congress on Sustainable Development in the Human Environment - Current and Future Challenges : Proceedings book. Eds.: Atilgan Atilgan, Iksad Institute, Antalya, 11, 2024. ISBN: 9786258254600
Széles, A.,
Huzsvai, L.,
Mohammed, S.,
Nyéki, A.,
Zagyi, P.,
Horváth, É.,
Simon, K.,
Arshad, S.,
Tamás, A.:
Precision agricultural technology for advanced monitoring of maize yield under different fertilization and irrigation regimes: a case study in Eastern Hungary (Debrecen).
J. Agric. Food Res. 15, 1-16, (cikkazonosító: 100967), 2024.
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1
Agronomy and Crop Science
Q1
Food Science
15.
Huzsvai, L.,
Juhász, C.,
Seddik, L.,
Kovács, G.,
Zsembeli, J.:
The Future Probability of Winter Wheat and Maize Yield Failure in Hungary Based on Long-Term Temporal Patterns.
Sustainability. 16 (10), 1-17, (cikkazonosító: 3962), 2024.
Huzsvai, L.,
Zsembeli, J.,
Kovács, E.,
Juhász, C.:
Az egyre szélsőségesebb időjárás hatása az őszi búza terméshozamára hazánkban.
In: Az agrokémia, tlajtan és a kapcsolódó tudományok időszerű kérdései : Jubileumi kiadvány. Szerk.: Balláné Kovács Andrea, Kocsisné Demjén Ágnes, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 150-159, 2022. ISBN: 9789634904717