Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
A könyvtár 2025.12.22. és 2026.01.04. között ügyeleti rendet tart. Ezen időszakban a publikációk feltöltésére van lehetőség, de minden más szolgáltatásunk szünetel.
Muthu, A.,
Neji, C.,
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Application of Machine learning for predicting survival outcomes of nano selenium dosage in different in-vivo and in-vitro models.
In: Reshaping Global Food Systems / Dongxiao Sun-Waterhouse, Paul Finglas, Sian Astley, Nandika Bandara, Elsevier, Glasgow, 21, 2025.
Q1
Industrial and Manufacturing Engineering
(2024)
Q1
Process Chemistry and Technology
(2024)
D1
Safety, Risk, Reliability and Quality
(2024)
4.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Ferroudj, A.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Neji, C.,
Béni, Á.:
Green Synthesised Carbon Nanodots Using the Maillard Reaction for the Rapid Detection of Elemental Selenium in Water and Carbonated Beverages.
Nanomaterials. 15 (15), 1-16, (cikkazonosító: 1161), 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Neji, C.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Nanohybrid-based fluorescent "turn-on" system for selective detection of mercury (II) in aqueous solution.
J. Food Compos. Anal. 148, 1-10, (cikkazonosító: 108653), 2025.
Kamani, M. H.,
Neji, C.,
Fitzsimons, S. M.,
Fenelon, M. A.,
Murphy, E. G.:
Unlocking the nutritional and functional potential of legume waste to produce protein ingredients.
Crit. Rev. Food Sci. Nutr. 64 (21), 7311-7329, 2024.
Neji, C.,
Ungai, D.,
Seres, E.,
Sipos, P.:
Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Nagy, R.,
Neji, C.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, (cikkazonosító: 9959), 2023.
Neji, C.,
Semwal, J.,
Kamani, M. H.,
Máthé, E.,
Sipos, P.:
Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
Processes. 10 (12), 1-27, (cikkazonosító: 2586), 2022.