Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Nagy, R.,
Pál, A.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
extraction of free and bound polyphenols from brans of sorghum bicolor using different solvents.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 14, 1-7, (cikkazonosító: 10906), 2025.
Farmasi-Gyenge, N.,
Fazekas, M.,
Gálné Remenyik, J.,
Szakadát, G.,
Csótó, A.:
Kapcaicin, kapcaicinoidok és segédanyagaik hatása a Fusarium graminearum Schwabe micéliális növekedésére és pigmenttermelésére.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 81-82, 2024.
Nagy, R.,
Kun-Nemes, A.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Cziáky, Z.,
Murányi, E.,
Sipos, P.,
Gálné Remenyik, J.:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, (cikkazonosító: 35807), 2024.
Gashi, N.,
Fauszt, P.,
Dávid, P.,
Szőke, Z.,
Gálné Remenyik, J.,
Stündl, L.,
Paholcsek, M.:
The Role of Soil Microbiome on Wheat Nutritional Profile.
In: Proceedings of the 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed.: Tünde Alapi, Róbert Berkecz, István Ilisz, University of Szeged, Szeged, 267, 2024. ISBN: 9789636880095
Nagy, R.,
Murányi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Szepesi, J.,
Győri, Z.,
Veres, S.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, (cikkazonosító: 760), 2023.
Szilágyi, E.,
Szarvas, M. M.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Gálné Remenyik, J.:
Cisztein háztartás vizsgálata a redox-homeosztázis szabályozásában, sertés modellkísérletben.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 24, 2023. ISBN: 9786156457189
Nagy, R.,
Neji, C.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, (cikkazonosító: 9959), 2023.
Markovics, A.,
Csige, L.,
Szőllősi, E.,
Matyi, H.,
Lukács, A.,
Perez, N. R.,
Bacsó, Z. R.,
Stündl, L.,
Gálné Remenyik, J.,
Biró, A.:
HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, (cikkazonosító: 6124), 2023.