Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Farmasi-Gyenge, N.,
Fazekas, M.,
Gálné Remenyik, J.,
Szakadát, G.,
Csótó, A.:
Kapcaicin, kapcaicinoidok és segédanyagaik hatása a Fusarium graminearum Schwabe micéliális növekedésére és pigmenttermelésére.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 81-82, 2024.
Nagy, R.,
Kun-Nemes, A.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Cziáky, Z.,
Murányi, E.,
Sipos, P.,
Gálné Remenyik, J.:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, (cikkazonosító: 35807), 2024.
Nagy, R.,
Murányi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Szepesi, J.,
Győri, Z.,
Veres, S.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, (cikkazonosító: 760), 2023.
Szilágyi, E.,
Szarvas, M. M.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Gálné Remenyik, J.:
Cisztein háztartás vizsgálata a redox-homeosztázis szabályozásában, sertés modellkísérletben.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 24, 2023. ISBN: 9786156457189
Nagy, R.,
Neji, C.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, (cikkazonosító: 9959), 2023.
Markovics, A.,
Csige, L.,
Szőllősi, E.,
Matyi, H.,
Lukács, A.,
Perez, N. R.,
Bacsó, Z. R.,
Stündl, L.,
Gálné Remenyik, J.,
Biró, A.:
HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, (cikkazonosító: 6124), 2023.
D1
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
D1
Immunology and Microbiology (miscellaneous)
D1
Medicine (miscellaneous)
D1
Neuroscience (miscellaneous)
21.
Szilágyi, E.,
Szarvas, M. M.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Gálné Remenyik, J.:
Regulation of proinflammatory markers with nutraceuticals in swine experimental model.
In: Hungarian Molecular Life Sciences 2023: Book of Abstractsd. Szerk.: László Buday, Gábor Juhász, Beáta Lontay, József Mihály, Rita Sinka, László Virág, Attila Varga, Gergely Szakáts, Diamond Congress Kft., Budapest, 219, 2023. ISBN: 9786155270772
Nagy, R.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Rheological properties and nutritional value of sorghum flour and sorghum-based gluten-free bakery products.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić, Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 85, 2023. ISBN: 9788675205814
Szilágyi, E.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Szarvas, M. M.,
Gálné Remenyik, J.:
Study of cysteine metabolism in the regulation of redox homeostasis in a porcine model experiment.
In: Hungarian Molecular Life Sciences 2023: Book of Abstractsd. Szerk.: László Buday, Gábor Juhász, Beáta Lontay, József Mihály, Rita Sinka, László Virág, Attila Varga, Gergely Szakáts, Diamond Congress Kft., Budapest, 220-221, 2023. ISBN: 9786155270772