Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Gashi, N.:
Comprehensive evaluation of agronomic and qualitative characteristics in selected wheat cultivars in Kosovo.
J App Biol Biotech. 12 (6), 1-8, 2024.
Farmasi-Gyenge, N.,
Fazekas, M.,
Gálné Remenyik, J.,
Szakadát, G.,
Csótó, A.:
Kapcaicin, kapcaicinoidok és segédanyagaik hatása a Fusarium graminearum Schwabe micéliális növekedésére és pigmenttermelésére.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 81-82, 2024.
Nagy, R.,
Kun-Nemes, A.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Cziáky, Z.,
Murányi, E.,
Sipos, P.,
Gálné Remenyik, J.:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, (cikkazonosító: 35807), 2024.
Nagy, R.,
Neji, C.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, (cikkazonosító: 9959), 2023.
Nagy, R.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.
In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601