EN HU

Gashi Njomza

Gashi Njomza

Teljes publikációs lista

2025
1.
Gashi, N., Elezaj, B., Qorri, D., Salihu, S.: Analyzing the health perceptions and consumption patterns of pre-cooked noodles.
In: The 6th International Electronic Conference on Foods Future Horizons in Foods and Sustainability
2.
Fauszt, P., Mikolás, M., Dávid, P., Szőke, Z., Gashi, N., Szilágyi-Tolnai, E., Szarvas, M. M., Fazekas, M., Kun-Nemes, A., Gál, F., Stündl, L., Czeglédi, L., Stágel, A., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: A rezisztencia átvitele a környezet, illetve bél mikrobiom között az intenzív brojlercsirke és kacsa tenyésztésben.
In: XXVIII. Tavaszi Szél Konferencia 2025 : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 44, 2025. ISBN: 9786156457738
3.
Gashi, N., Szőke, Z., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Gál, F., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Bioaerosols in Agriculture: A Comprehensive Approach for Sustainable Crop Health and Environmental Balance.
Agronomy. 15 (5), 1-33, (cikkazonosító: 1003), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2024)
4.
Salihu, S., Elezaj, B., Qorri, D., Gashi, N.: Exploring Instant Noodle Consumption Patterns and Consumer Awareness in Kosovo.
Foods. 14 (24), 1-17, (cikkazonosító: 4245), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2024)
D1 Health Professions (miscellaneous) (2024)
Q1 Health (social science) (2024)
Q2 Microbiology (2024)
Q1 Plant Science (2024)
5.
Gashi, N., Szőke, Z., Czakó, A., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Sándor, Z., Paholcsek, M.: Gypsum and Tillage Practices for Combating Soil Salinity andEnhancing Crop Productivity.
Agriculture. 15 (6), 1-28, (cikkazonosító: 658), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2024)
Q2 Food Science (2024)
Q1 Plant Science (2024)
6.
Gashi, N., Szőke, Z., Czakó, A., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Sándor, Z., Paholcsek, M.: Impact of gypsum application on soil chemical properties and bacterial community composition.
In: XXVIII. Tavaszi Szél Konferencia 2025 : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 59, 2025. ISBN: 9786156457738
7.
Gashi, N., Szőke, Z., Czakó, A., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Sándor, Z., Paholcsek, M.: Synergistic effects of tillage and gypsum application on soil properties and microbial communities.
In: "Green Deal and agriculture: sustainability or competitive advantage" : Book of abstracts. Szerk.: Zoltán Molnár, Katalin Némethné Wurm, Albert Kázmér Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, 213, 2025.
2024
8.
Gashi, N.: Comprehensive evaluation of agronomic and qualitative characteristics in selected wheat cultivars in Kosovo.
J App Biol Biotech. 12 (6), 1-8, 2024.
9.
Qorri, D., Irida, G., Tsogtdelger, M., Felföldi, J., Mufti, T. N., Gashi, N., Kovács, K.: Data-Driven Solution Using Waterfall Model for Farm Data Management in Albania.
10.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: Diversity of microbes and antimicrobial resistance in various agricultural settings.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet. Szerk.: Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 67, 2024. ISBN: 9789634906568
11.
Gashi, N., Paholcsek, M.: Exploration of the interaction between soil biodiversity and crop nutritional quality.
In: XXVII. Tavaszi Szél Konferencia 2024 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 42, 2024. ISBN: 9786156457523
12.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: Impact of Fertilization Strategies on Soil Microbial Diversity and Grain Quality in Wheat and Maize.
In: Abstracy Boook : bridging Education and Innovation for Advancing Science and Society : 3rd International Scientific Conference"Bridge 2024", Universiteti "Ukshin Hoti", Prizren, 94, 2024. ISBN: 9789951510325
13.
Gashi, N., Hasani, E., Salihu, S.: Quality Evaluation of Muffins Enriched With Blueberry and Cranberry Powders.
International Journal of Food Science. 2024 (1), 1-13, (cikkazonosító: 7045401), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science
14.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: Soil microbiota's impact on maize grain nutrition.
In: ICOSTEE 2024 - Book of Abstracts. Szerk.: Bíró István et al, Szegedi Egyetem, Szeged, 60, 2024. ISBN: 9789633069868
15.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: The Role of Soil Microbiome on Wheat Nutritional Profile.
In: Proceedings of the 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed.: Tünde Alapi, Róbert Berkecz, István Ilisz, University of Szeged, Szeged, 267, 2024. ISBN: 9789636880095
2023
16.
Salihu, S., Gashi, N., Hasani, E.: Effect of Plant Extracts Addition on the Physico-Chemical and Sensory Properties of Biscuits.
Appl. Sci.-Basel. 13 (17), 1-11, (cikkazonosító: 9674), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem