EN HU

Gashi Njomza

Gashi Njomza

Teljes publikációs lista

2025
1.
Gashi, N., Szőke, Z., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Gál, F., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Bioaerosols in Agriculture: A Comprehensive Approach for Sustainable Crop Health and Environmental Balance.
Agronomy. 15 (5), 1-33, (cikkazonosító: 1003), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2024)
2.
Gashi, N., Szőke, Z., Czakó, A., Fauszt, P., Dávid, P., Mikolás, M., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Sándor, Z., Paholcsek, M.: Gypsum and Tillage Practices for Combating Soil Salinity andEnhancing Crop Productivity.
Agriculture. 15 (6), 1-28, (cikkazonosító: 658), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2024)
Q2 Food Science (2024)
Q1 Plant Science (2024)
2024
3.
Gashi, N.: Comprehensive evaluation of agronomic and qualitative characteristics in selected wheat cultivars in Kosovo.
J App Biol Biotech. 12 (6), 1-8, 2024.
4.
Qorri, D., Irida, G., Tsogtdelger, M., Felföldi, J., Mufti, T. N., Gashi, N., Kovács, K.: Data-Driven Solution Using Waterfall Model for Farm Data Management in Albania.
5.
Gashi, N., Paholcsek, M.: Exploration of the interaction between soil biodiversity and crop nutritional quality.
In: XXVII. Tavaszi Szél Konferencia 2024 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 42, 2024. ISBN: 9786156457523
6.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: Impact of Fertilization Strategies on Soil Microbial Diversity and Grain Quality in Wheat and Maize.
In: Abstracy Boook : bridging Education and Innovation for Advancing Science and Society : 3rd International Scientific Conference"Bridge 2024", Universiteti "Ukshin Hoti", Prizren, 94, 2024. ISBN: 9789951510325
7.
Gashi, N., Hasani, E., Salihu, S.: Quality Evaluation of Muffins Enriched With Blueberry and Cranberry Powders.
International Journal of Food Science. 2024 (1), 1-13, (cikkazonosító: 7045401), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science
8.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: Soil microbiota's impact on maize grain nutrition.
In: ICOSTEE 2024 - Book of Abstracts. Szerk.: Bíró István et al, Szegedi Egyetem, Szeged, 60, 2024. ISBN: 9789633069868
9.
Gashi, N., Fauszt, P., Dávid, P., Szőke, Z., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Paholcsek, M.: The Role of Soil Microbiome on Wheat Nutritional Profile.
In: Proceedings of the 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed.: Tünde Alapi, Róbert Berkecz, István Ilisz, University of Szeged, Szeged, 267, 2024. ISBN: 9789636880095
2023
10.
Salihu, S., Gashi, N., Hasani, E.: Effect of Plant Extracts Addition on the Physico-Chemical and Sensory Properties of Biscuits.
Appl. Sci.-Basel. 13 (17), 1-11, (cikkazonosító: 9674), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem