Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Rai, M.,
Avinash, P. I.,
Törős, G.,
Prokisch, J.:
Assessing the efficacy of carbon nanodots derived from curcumin on infectious diseases.
Expert Rev. Anti-Infect. Ther. 22 (12), 1-15, (cikkazonosító: 401), 2024.
Sipos, P.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
Élelmiszertechnológiai fejlesztések a Debreceni Egyetem MÉK-en.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 82, 2024. ISBN: 9789634906568
Törős, G.,
Béni, Á.,
Nagy, J.,
Nagy, R.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Llanaj, X.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Kiss, A.,
Solberg, S. Ø.,
Prokisch, J.:
Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
Foods. 12 (14), 1-26, (cikkazonosító: 2671), 2023.
Hajdú, P.,
Törős, G.,
Llanaj, X.,
Prokisch, J.:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
Törős, G.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Különböző gombaporok összfehérje- és rosttartalmának a vizsgálata.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 98, 2023. ISBN: 9786156457189
Törős, G.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.,
Velasco, F.,
Llanaj, X.,
Nguyen, H. H. D.,
Peles, F.:
Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, (cikkazonosító: 2010), 2023.
Törős, G.,
Prokisch, J.,
Peles, F.:
Optimization of unique media production for enhanced bioactivity of pleurotus ostreatus mycelia.
In: ISPEC 12th international conference on agriculture, animal science & rural development: Conference proceedings book / eds Özlem Önal Aşci, Mehmet Fikret Balta, Seyithan Seydoşoğlu, Ordu University, Ordu, 276, 2023. ISBN: 9786257720939
Törős, G.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
The effect of different temperatures on the liquid extraction from Pleurotus ostreatus (Jacq.:Fr.) Kumm. mushroom.
In: 20th Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Eds.: Ingrid Gyalai; Szilárd Czóbel, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 73, 2023. ISBN: 9789633069240
Törős, G.,
Peles, F.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders.
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez 27-28, 2023.
Törős, G.,
Peles, F.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
To What Extent Can Maillard Reaction Products Influence the Probiotic and Harmful Bacteria?.
Egypt. J. Soil Sci. 63 (2), 177-185, 2023.
El-Ramady, H.,
Törős, G.,
Badgar, K.,
Llanaj, X.,
Hajdú, P.,
Elmahrouk, M.,
Abdalla, N.,
Prokisch, J.:
A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, (cikkazonosító: 7104), 2022.