Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Semsey, D.,
Nguyen, H. H. D.,
Törős, G.,
Papp, V. A.,
Pénzes, J.,
Vida, T.,
Béni, Á.,
Rai, M.,
Prokisch, J.:
Analysis of fluorescent carbon nanodots synthesized from spices through thermal processes treatment.
Nanomaterials. 15 (8), 1-16, (cikkazonosító: 625), 2025.
Gangakhedkar, P.,
Deshpande, H. W.,
Törős, G.,
El-Ramady, H.,
Elsakhawy, T.,
Abdalla, N.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.,
Mane, R.,
Prokisch, J.:
Fermentation of Fruits and Vegetables: Bridging Traditional Wisdom and Modern Science for Food Preservation and Nutritional Value Improvements.
Foods. 14 ((13)), 1-31, 2025.
Törős, G.,
Béni, Á.,
Balláné Kovács, A.,
Semsey, D.,
Prokisch, J.:
Production of Myco-Nanomaterial Products from Pleurotus ostreatus (Agaricomycetes) Mushroom.
In: 22nd Wellmann International Scientific Conference : Book of abstracts. Eds.: Ingrid Melinda Gyalai, Szilárd Czóbel, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 58, 2025. ISBN: 9789636880446
Törős, G.,
Gulyás, G.,
El-Ramady, H.,
Alibrahem, W.,
Muthu, A.,
Gangakhedkar, P.,
Atieh, R.,
Prokisch, J.:
Sustainable nanotechnology strategies for modulating the human gut microbiota.
International Journal of Molecular Sciences 26 (12), 1-26, (cikkazonosító: 5433), 2025.
Rai, M.,
Avinash, P. I.,
Törős, G.,
Prokisch, J.:
Assessing the efficacy of carbon nanodots derived from curcumin on infectious diseases.
Expert Rev. Anti-Infect. Ther. 22 (12), 1-15, (cikkazonosító: 401), 2024.
Sipos, P.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
Élelmiszertechnológiai fejlesztések a Debreceni Egyetem MÉK-en.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 82, 2024. ISBN: 9789634906568
Törős, G.,
Béni, Á.,
Nagy, J.,
Nagy, R.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Impact of sous-vide cooking on the antioxidant properties and β-glucan content of oyster (Pleurotus ostreatus L.) mushroom.
In: ISPEC 14th International conference on agriculture, animal science & rural development: Proceedings book (Abstracts & Full Texts) / eds Banu Yücel, Seyithan Seydoşoğlu, IKSAD Publishing House, Golbasi, 54-55, 2024. ISBN: 9786257720991
Llanaj, X.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Kiss, A.,
Solberg, S. Ø.,
Prokisch, J.:
Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
Foods. 12 (14), 1-26, (cikkazonosító: 2671), 2023.
Hajdú, P.,
Törős, G.,
Llanaj, X.,
Prokisch, J.:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
Törős, G.,
Peles, F.,
Prokisch, J.:
Különböző gombaporok összfehérje- és rosttartalmának a vizsgálata.
In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 98, 2023. ISBN: 9786156457189
Törős, G.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.,
Velasco, F.,
Llanaj, X.,
Nguyen, H. H. D.,
Peles, F.:
Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, (cikkazonosító: 2010), 2023.