Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
A könyvtár 2025.12.22. és 2026.01.04. között ügyeleti rendet tart. Ezen időszakban a publikációk feltöltésére van lehetőség, de minden más szolgáltatásunk szünetel.
Semsey, D.,
Nguyen, H. H. D.,
Seresné Törős, G.,
Papp, V. A.,
Pénzes, J.,
Vida, T.,
Béni, Á.,
Rai, M.,
Prokisch, J.:
Analysis of fluorescent carbon nanodots synthesized from spices through thermal processes treatment.
Nanomaterials. 15 (8), 1-16, (cikkazonosító: 625), 2025.
Muthu, A.,
Neji, C.,
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Application of Machine learning for predicting survival outcomes of nano selenium dosage in different in-vivo and in-vitro models.
In: Reshaping Global Food Systems / Dongxiao Sun-Waterhouse, Paul Finglas, Sian Astley, Nandika Bandara, Elsevier, Glasgow, 21, 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Biosynthesis of Selenium and Tellurium nanoparticles and their alloys using Lactobacillus casei: a sustainable approach to functional nutraceuticals.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition : GreenNutrifood2025 : Book of abstracts. Eds.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Zagreb, 38, 2025. ISBN: 9789536893225
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Elsakhawy, T.,
Sheta, M.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon Nanodots-Based Sensors: A Promising Tool for Detecting and Monitoring Toxic Compounds.
Nanomaterials. 15 (10), 1-27, (cikkazonosító: 725), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon nanodots derived from glycine for rapid detection of caffeine in beverages.
J. Food Compos. Anal. 145, 1-10, (cikkazonosító: 107784), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.:
Exploring the formation and applications of carbon dots in food matrices.
In: 4th Food Chemistry Conference: Reshaping Global Food Systems: Abstract Book, Elsevier, Glasgow, 141, 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Ferroudj, A.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Neji, C.,
Béni, Á.:
Green Synthesised Carbon Nanodots Using the Maillard Reaction for the Rapid Detection of Elemental Selenium in Water and Carbonated Beverages.
Nanomaterials. 15 (15), 1-16, (cikkazonosító: 1161), 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Neji, C.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Nanohybrid-based fluorescent "turn-on" system for selective detection of mercury (II) in aqueous solution.
J. Food Compos. Anal. 148, 1-10, (cikkazonosító: 108653), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.:
Upcycling Food Waste into Carbon Dots: a sustainable approach for green nanotechnology.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition: Book of Abstracts. Ed.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Srebreno, Dubrovnik, 91, 2025. ISBN: 9789536893225
Prokisch, J.,
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Singh, A.,
Agrawal, S.,
Rajput, V. D.,
Ghazaryan, K.,
El-Ramady, H.,
Rai, M.:
Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, (cikkazonosító: 1249), 2024.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.:
Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132, 1-10, (cikkazonosító: 106347), 2024.
Nguyen, H. H. D.:
Sustainable production of carbon nanodots with controlled properties via a green Maillard reaction approach.
FEBS Open Bio. 14 (S2), 38, 2024.
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
25.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Detection of Carbon nanodots in black foods.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144