Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Semsey, D.,
Nguyen, H. H. D.,
Seresné Törős, G.,
Papp, V. A.,
Pénzes, J.,
Vida, T.,
Béni, Á.,
Rai, M.,
Prokisch, J.:
Analysis of fluorescent carbon nanodots synthesized from spices through thermal processes treatment.
Nanomaterials. 15 (8), 1-16, (cikkazonosító: 625), 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.,
Béni, Á.:
Biosynthesis of Selenium and Tellurium nanoparticles and their alloys using Lactobacillus casei: a sustainable approach to functional nutraceuticals.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition : GreenNutrifood2025 : Book of abstracts. Eds.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Zagreb, 38, 2025. ISBN: 9789536893225
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Elsakhawy, T.,
Sheta, M.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon Nanodots-Based Sensors: A Promising Tool for Detecting and Monitoring Toxic Compounds.
Nanomaterials. 15 (10), 1-27, (cikkazonosító: 725), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Carbon nanodots derived from glycine for rapid detection of caffeine in beverages.
J. Food Compos. Anal. 145, 1-10, (cikkazonosító: 107784), 2025.
Muthu, A.,
Nguyen, H. H. D.,
Ferroudj, A.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Neji, C.,
Béni, Á.:
Green Synthesised Carbon Nanodots Using the Maillard Reaction for the Rapid Detection of Elemental Selenium in Water and Carbonated Beverages.
Nanomaterials. 15 (15), 1-16, (cikkazonosító: 1161), 2025.
Nguyen, H. H. D.,
Prokisch, J.:
Upcycling Food Waste into Carbon Dots: a sustainable approach for green nanotechnology.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition: Book of Abstracts. Ed.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Srebreno, Dubrovnik, 91, 2025. ISBN: 9789536893225
Prokisch, J.,
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Singh, A.,
Agrawal, S.,
Rajput, V. D.,
Ghazaryan, K.,
El-Ramady, H.,
Rai, M.:
Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, (cikkazonosító: 1249), 2024.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.:
Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, (cikkazonosító: 106347), 2024.
Nguyen, H. H. D.:
Sustainable production of carbon nanodots with controlled properties via a green Maillard reaction approach.
FEBS Open Bio. 14 (S2), 38, 2024.
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
19.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Detection of Carbon nanodots in black foods.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
Van, H. P.,
Nguyen, H. H. D.,
Nguyen, T. T. H.,
Tran, T. H. H.,
Nguyen, T. D. T.,
Nguyen, H. T. P.:
Flavonoid Glycosides from the Leaves of Magnolia lamdongensis.
Chem. Nat. Compd. 59 (4), 773-775, 2023.
Nguyen, T. T. H.,
Nguyen, H. H. D.,
Nguyen, T. D. T.,
Tran, T. H. H.,
Pham, V. H.,
Hoang, T. N. A.,
Nguyen, X. H.,
Pham, N. K.,
Nguyen, M. C.,
Nguyen, H. T. P.:
In vitro and in silico cytotoxic activities of triterpenoids from the leaves of Aralia dasyphylla Miq. and the assessment of their ADMET properties.
J. Biomol. Struct. Dyn. 41 (12), 5863-5871, 2022.
Nguyen, H. H. D.,
Nguyen, H. V. H.:
Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.).
J Horticult Postharvest Res. 4, 101- 114, 2021.
Nguyen, H. T. P.,
Nguyen, T. D. T.,
Nguyen, H. H. D.,
Tran, T. H. H.,
Tran, H. Q.,
Nguyen, X. C.,
Nguyen, H. N.:
Chemical Constituents from the Branches and Leaves of Alchornea trewioides.
Chem. pharm. bull. 69, 150-154, 2020.
Nguyen, H. T. P.,
Nguyen, T. D. T.,
Nguyen, T. T. H.,
Pham, V. H.,
Nguyen, H. H. D.,
Tran, T. H. H.,
Nguyen, X. C.,
Tran, H. Q.,
Nguyen, H. N.,
Chau, V. M.:
Codojavanosides A-C, three new sesquiterpenoid glycosides from the roots of Codonopsis javanica.
Phytochem. Lett. 40, 166-170, 2020.