Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Állattudományi, Biotechnológiai és Természetvédelmi Intézet. Állattenyésztési Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Animal Science, Biotechnology and Nature Conservation. Department of Animal Husbandry
Debreceni Egyetem. Agrártudományi Doktori Tanács. Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program / University of Debrecen. Doctoral Council of Agricultural Sciences. Doctoral School of Nutrition and Food Sciences
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Agrár- és Élelmiszeripari Tudáshasznosítási Központ / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Agrár- és Élelmiszeripari Tudáshasznosítási Központ
Sipos, P.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
Élelmiszertechnológiai fejlesztések a Debreceni Egyetem MÉK-en.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 82, 2024. ISBN: 9789634906568
Llanaj, X.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Abdalla, N.,
El-Ramady, H.,
Kiss, A.,
Solberg, S. Ø.,
Prokisch, J.:
Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
Foods. 12 (14), 1-26, (cikkazonosító: 2671), 2023.
Hajdú, P.,
Törős, G.,
Llanaj, X.,
Prokisch, J.:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
7.
Hajdú, P.,
Kiss, D.,
Kelemen, F.,
Prokisch, J.:
Élelmi rostban gazdag csemege debreceni kolbász termékfejlesztése.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2023. ISBN: 9786155606144
Hajdú, P.,
Kiss, A.:
Eltérő típusú adalékok hatásának elemzése gluténmentes anyagok vízfelvételre, illetve gélesedési és technofunkciós sajátságaira új húsanalógok kidolgozásának a megalapozására.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 18, 2023. ISBN: 9786155606151
Kiss, A.,
Pál, A.,
Hajdú, P.,
Kiss, D.:
Magas hozzáadott értékű sütőipari fejlesztések megalapozása bioaktív komponensekben gazdag alapanyagok és adalékok funkcionális jellegének elemzésével.
In: 39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin, Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Mosonmagyaróvár, 69-70, 2023. ISBN: 9786156443243
Törős, G.,
Peles, F.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders.
5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez 27-28, 2023.
El-Ramady, H.,
Törős, G.,
Badgar, K.,
Llanaj, X.,
Hajdú, P.,
Elmahrouk, M.,
Abdalla, N.,
Prokisch, J.:
A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, (cikkazonosító: 7104), 2022.
Hajdú, P.:
Dietetikusok és táplálkozástudományi szakemberek jelenléte és szerepvállalása a közösségi médiában.
In: XXVIII. Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2022. május 6-7. : Absztrakt kötet, Pécsi Tudományegyetem, Pécs, 93, 2022. ISBN: 9789634299486
Hajdú, P.,
Fawzy, Z.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Edible Mushroom of Lentinula spp.: A Case Study of Shiitake (Lentinula edodes L.) Cultivation.
Env. Biodiv. Soil Security. 6 (2022), 41-49, 2022.
Hajdú, P.,
Uzonyi, L.,
Prokisch, J.:
Fekete színű élelmiszerek megítélése a hazai lakosság körében.
In: Táplálkozástudományi Szakemberek III. Országos Konferenciája, Multidiszciplináris táplálkozástudomány. Szerk.: Borbola Gábor, Gerhardus Kiadó, Szeged, 22, 2022. ISBN: 9786156531001