Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Hajdú, P.,
Seresné Törős, G.,
Llanaj, X.,
Prokisch, J.:
Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology.
In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
El-Ramady, H.,
Seresné Törős, G.,
Badgar, K.,
Llanaj, X.,
Hajdú, P.,
Elmahrouk, M.,
Abdalla, N.,
Prokisch, J.:
A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, (cikkazonosító: 7104), 2022.
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
9.
Elsakhawy, T.,
Omara, A. E. D.,
Abowaly, M.,
El-Ramady, H.,
Badgar, K.,
Llanaj, X.,
Seresné Törős, G.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management.
Sustainability. 14 (7), 1-27, (cikkazonosító: 4328), 2022.
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
10.
El-Ramady, H.,
Hajdú, P.,
Seresné Törős, G.,
Badgar, K.,
Llanaj, X.,
Kiss, A.,
Abdalla, N.,
Omara, A. E. D.,
Elsakhawy, T.,
Elbasiouny, H.,
Elbehiry, F.,
Amer, M. M.,
Elmahrouk, M.,
Prokisch, J.:
Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture.
Sustainability. 14 (14), 1-43, (cikkazonosító: 8329), 2022.