EN HU

Muthu Arjun

Muthu Arjun

Teljes publikációs lista

2025
1.
Neji, C., Muthu, A., Huzsvai, L., Ungai, D., Seres, E., Prokisch, J., Máthé, E., Sipos, P.: Assessing data to optimize soybean protein extraction.
LWT-Food Sci. Technol. 33, -, (cikkazonosító: 117401), 2025.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2024)
2.
Muthu, A., Nguyen, H. H. D., Prokisch, J., Béni, Á.: Biosynthesis of Selenium and Tellurium nanoparticles and their alloys using Lactobacillus casei: a sustainable approach to functional nutraceuticals.
In: 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition : GreenNutrifood2025 : Book of abstracts. Eds.: Filip Dujmić, Sven Karlović, Antonela Ninčević Grassino, University of Zagreb, Zagreb, 38, 2025. ISBN: 9789536893225
3.
Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H. H. D., Muthu, A., Labidi, S., Sheta, M., El-Ramady, H.: Sustainable Approach of Carbon Nanodots: Agro-Applications for Soil Health.
Egypt. J. Soil Sci. 65 (1), 639-657, 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Environmental Chemistry (2024)
Q3 Soil Science (2024)
2024
4.
Semsey, D., Nguyen, H. H. D., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production.
Nanomaterials. 14 (13), 1-11, (cikkazonosító: 1142), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Materials Science (miscellaneous)
5.
Prokisch, J., Nguyen, H. H. D., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V. D., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, (cikkazonosító: 1249), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Materials Science (miscellaneous)
6.
Nguyen, H. H. D., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, (cikkazonosító: 106347), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
7.
Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H. H. D., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E. C., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14, 1-30, (cikkazonosító: 606), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
8.
Nguyen, H. H. D., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5, 3499-3505, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q1 Materials Science (miscellaneous)
9.
Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Studies on different polysaccharides used as carrier material for spray-drying of synbiotics and its viability under different storage conditions.
Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. 31, 1-11, (cikkazonosító: 100421), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry
Q2 Food Science
Q2 Organic Chemistry
2023
10.
Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, (cikkazonosító: 2734), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
11.
Nguyen, H. H. D., Muthu, A., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Detection of Carbon nanodots in black foods.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
12.
Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of prebiotics on thermally acclimatized lactobacilli cultures and their application as synbiotics in RTD fruit drinks.
3 Biotech. 13 (9), 1-10, (cikkazonosító: 311), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Biotechnology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
13.
Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, (cikkazonosító: 11733), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
14.
Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A. E. D., Brevik, E. C.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
EBSS. 7, 85-99, 2023.
15.
El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E. C., Solberg, S. Ø.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, (cikkazonosító: 1600), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
16.
Muthu, A., Ferroudj, A., Sári, D., Béni, Á., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Production methods for making nano Selenium, nano Tellurium and nano alloys, as potential materials in the food and pharma industry.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 13, 2023. ISBN: 9786155606144
2022
17.
Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders.
LWT-Food Sci. Technol. 155, 1-9, (cikkazonosító: 112904), 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem