Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Prokisch, J.,
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Singh, A.,
Agrawal, S.,
Rajput, V. D.,
Ghazaryan, K.,
El-Ramady, H.,
Rai, M.:
Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, (cikkazonosító: 1249), 2024.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.:
Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, (cikkazonosító: 106347), 2024.
Bommasamudram, J.,
Muthu, A.,
Devappa, S.:
Studies on different polysaccharides used as carrier material for spray-drying of synbiotics and its viability under different storage conditions.
Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. 31, 1-11, (cikkazonosító: 100421), 2024.
Prokisch, J.,
Sári, D.,
Muthu, A.,
Nagy, A.,
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Dobránszki, J.:
Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, (cikkazonosító: 2734), 2023.
Nguyen, H. H. D.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Detection of Carbon nanodots in black foods.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
Bommasamudram, J.,
Muthu, A.,
Devappa, S.:
Effect of prebiotics on thermally acclimatized lactobacilli cultures and their application as synbiotics in RTD fruit drinks.
3 Biotech. 13 (9), 1-10, (cikkazonosító: 311), 2023.
Sári, D.,
Ferroudj, A.,
Muthu, A.,
Béni, Á.,
Jamalifard, R.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Elsakhawy, T.,
Omara, A. E. D.,
Brevik, E. C.:
Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
EBSS. 7, 85-99, 2023.
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Sári, D.,
Ferroudj, A.,
Muthu, A.,
Prokisch, J.,
Fawzy, Z.,
Brevik, E. C.,
Solberg, S. Ø.:
Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, (cikkazonosító: 1600), 2023.
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Sári, D.,
Béni, Á.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Production methods for making nano Selenium, nano Tellurium and nano alloys, as potential materials in the food and pharma industry.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 13, 2023. ISBN: 9786155606144
Bommasamudram, J.,
Muthu, A.,
Devappa, S.:
Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders.
LWT-Food Sci. Technol. 155, 1-9, 2022.