Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Péterffy, G. B.,
Buzgó, L.,
Aszalósné Balogh, R.,
Kovács, S.,
Freytag, C.,
Laczkó, L.,
Ungai, D.,
Szilágyi, A.,
Kovács, B.,
Gonda, S.,
Kardos, G.,
Nagy, V.:
Evaluating the Antimicrobial Properties of Purslane (Portulaca oleracea L.) Extracts Against Clinically Relevant Pathogens.
In: Book of abstracts - 2nd Debrecen Online Conference on Infectious Diseases in a One Health Context (DOCIDOH) / Papp, D, One Health Institute, Faculty of Health Sciences, University of Debrecen, Debrecen, 56, 2025.
Pandey, V. K.,
Singh, K.,
Suthar, T.,
Srivastava, S.,
Rustagi, S.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (11), 1-21, (cikkazonosító: 1194), 2024.
Divya, S.,
Pandey, V. K.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A. E. M.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, (cikkazonosító: 3423), 2024.
Bartolome, D. O.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.,
Ahmed, A. E. M.,
Ungai, D.,
Várallyay, S.:
Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
Avinash, P. G.,
Hamid,,
Shams, R.,
Dash, K. K.,
Shaikh, A. M.,
Ungai, D.,
Harsányi, E.,
Suthar, T.,
Kovács, B.:
Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
Plants-Basel. 13 (5), 1-19, (cikkazonosító: 574), 2024.
Várallyay, S.,
Bartolome, D. O.,
Ungai, D.,
Kovács, B.:
Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
Neji, C.,
Ungai, D.,
Seres, E.,
Sipos, P.:
Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4006-4012, 2022.
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results.
ÉVIK. 68 (3), 4013-4019, 2022.
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Az ásványianyag-tartalom alakulása a Jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum L.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (1), 2397-2405, 2019.
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
Győri, Z.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Boros, N.:
Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River.
Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.