Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Pandey, V. K.,
Singh, K.,
Suthar, T.,
Srivastava, S.,
Rustagi, S.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review.
Horticulturae. 10 (11), 1-21, (cikkazonosító: 1194), 2024.
Divya, S.,
Pandey, V. K.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A. E. M.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, (cikkazonosító: 3423), 2024.
Bartolome, D. O.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.,
Ahmed, A. E. M.,
Ungai, D.,
Várallyay, S.:
Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder.
In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
Avinash, P. G.,
Hamid,,
Shams, R.,
Dash, K. K.,
Shaikh, A. M.,
Ungai, D.,
Harsányi, E.,
Suthar, T.,
Kovács, B.:
Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods.
Plants-Basel. 13 (5), 1-19, (cikkazonosító: 574), 2024.
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
(2023)
Q1
Ecology
(2023)
Q1
Plant Science
(2023)
6.
Várallyay, S.,
Bartolome, D. O.,
Ungai, D.,
Kovács, B.:
Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
Neji, C.,
Ungai, D.,
Seres, E.,
Sipos, P.:
Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4006-4012, 2022.
Ungai, D.,
Sipos, P.,
Győri, Z.:
Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results.
ÉVIK. 68 (3), 4013-4019, 2022.
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Az ásványianyag-tartalom alakulása a Jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum L.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (1), 2397-2405, 2019.
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary.
In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
Győri, Z.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Boros, N.:
Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River.
Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
Sipos, P.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil.
In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z.,
Kruppa, J.,
Győriné Mile, I.,
Ungai, D.,
Sipos, P.:
Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour.
In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
Sipos, P.,
Gombosné Nagy, I.,
Borbélyné Varga, M.,
Győri, Z.,
Ungai, D.:
Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder.
J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M.,
Peles, F.,
Bácskai, T.,
Sándor, M.,
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Győri, Z.:
Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour.
In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
Sipos, P.,
Ungai, D.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Element composition of wines of different regions.
In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.