Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Shaikh, S. S.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Knop, R.:
Emerging challenge of antibiotic resistance in poultry: a one health approach.
In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 -Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 83, 2025.
Buzgó, L.,
Nagy, V.,
Freytag, C.,
Orosz, N.,
Bodnár, F.,
Bőkényné Tóth, R.,
Laczkó, L.,
Kardos, G.,
Gömöri, G.:
Third generation sequencing methods for infection control: lessons from a pilot study.
In: Final Programme : 35th Congress of the European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases / Robert Leo Skov, Annelies Zinkernagel, Jacob Moran-Gilad, ESCMID Global, Vienna, 144-145, 2025.
Pandita, G.,
Sharma, S.,
Oommen, I. E.,
Madaan, N.,
Bhosale, Y.,
Nagy, V.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.:
A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties.
Ultrason. Sonochem. 111, 1-13, (cikkazonosító: 107087), 2024.
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Furkó, L.,
Fekete, I.,
Kovács, S.:
A kövér porcsin, mint gyomnövény élelmiszeriparba való bekapcsolhatóságának vizsgálata = Exploring the potential of purslane as a weed for the food industry.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 11, 2024. ISBN: 9789634906568
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Diósi, G.,
Veres, S.,
Nagy, B. M.,
Máthé, E.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Divya, S.,
Pandey, V. K.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A. E. M.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, (cikkazonosító: 3423), 2024.
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Kovács, S.:
Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
Nagy, V.,
Aszalósné Balogh, R.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Veres, S.,
Máthé, E.,
Nagy, B. M.,
Diósi, G.:
Sieve analysis of Barley-based BSG for food applications = Analiza sitowa BSG na bazie jęczmienia do żywności.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 98-99, 2024.
Nagy, V.,
Syed, R. N. A.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
The current situation of the use of brewers' spent grain.
In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
Nagy, V.,
Jevcsák, S.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
Diósi, G.,
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Jevcsák, S.:
Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 29, 2022. ISBN: 9786155606120
Jevcsák, S.,
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Diósi, G.:
Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 40-40, 2022. ISBN: 9786155606120
Nagy, V.,
Fekete, I.,
Balogh, K.,
Diósi, G.:
Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
Nagy, V.,
Diósi, G.:
A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3327-3338, 2021.
Nagy, V.,
Máthé, E.,
Jevcsák, S.,
Fülep, Z.,
Fülep, Á.,
Diósi, G.:
Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
Nagy, V.,
Jevcsák, S.,
Nagy, A.,
Diósi, G.:
Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
Nagy, V.,
Diósi, G.:
Using brewer's spent grain as a byproduct of the brewing industry in the bakery industry.
Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3339-3350, 2021.