Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Shaikh, S. S.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Knop, R.:
Emerging challenge of antibiotic resistance in poultry: a one health approach.
In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 -Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 83, 2025.
Kumar, H.,
Bhardwaj, I.,
Nepovimova, E.,
Dhanjal, D. S.,
Shaikh, S. S.,
Knop, R.,
Atuahene, D.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.:
Revolutionising broiler nutrition: The role of probiotics, fermented products, and paraprobiotics in functional feeds.
J. Agric. Food Res. [Epub ahead of print], (cikkazonosító: 101859), 2025.
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
(2024)
Q1
Agronomy and Crop Science
(2024)
Q1
Food Science
(2024)
3.
Shaikh, S. S.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Shaikh, A. M.,
Knop, R.:
The Rising Threat of Antibiotic Resistance in Poultry: Veterinary and One Health Perspectives.
Veterinary Sciences. 12 (11), 1-23, (cikkazonosító: 1059), 2025.