EN HU

Baráth Nikolett

Baráth Nikolett

Teljes publikációs lista

2024
1.
Shaikh, A. M., Ahmed, A. E. M., Várallyay, S., Baráth, N., Prokisch, J., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review.
In: XXVII. Tavaszi Szél Konferencia 2024 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 56, 2024. ISBN: 9786156457523
2.
Shaikh, A. M., Ahmed, A. E. M., Várallyay, S., Baráth, N., Prokisch, J., Kovács, B.: Investigating the environmental impact, culinary uses, and health benefits of juglans regia l. (Uripe Walnut): an in-depth examination.
In: XXVII. Tavaszi Szél Konferencia 2024 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 636, 2024. ISBN: 9786156457523
2023
3.
Baráth, N., Kovács, B., Ungai, D.: Kilátások a sütőiparban a búza minőségéről.
4.
Kovács, B., Zaza, F., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Peles, F., Karaffa, E. M., Mihály, K., Pál, K., Tóthné Bogárdi, A., Szilágyi, A., Szakadát, G., Tóth, B., Szőke, L., Kaczur, D., Simon, T., Ungai, D.: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
5.
Kovács, B., Zaza, F., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Peles, F., Karaffa, E. M., Mihály, K., Pál, K., Tóthné Bogárdi, A., Szilágyi, A., Szakadát, G., Tóth, B., Szőke, L., Kaczur, D., Simon, T., Ungai, D.: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 117-126, 2023. ISBN: 9789634905257
6.
Baráth, N., Ungai, D., Kovács, B.: Overview of test methods used to classify wheat flour and bread samples: REVIEW.
Agrártud. közl. 2, 27-34, 2023.
7.
Ungai, D., Baráth, N., Alexa, L., Czipa, N., Kovács, B.: Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.: Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 248-254, 2023. ISBN: 9789634905257
2022
8.
Baráth, N.: A búzaliszt és kenyérminták minősítésére alkalmazott vizsgálati módszerek áttekintése.
9.
Baráth, N., Kovács, B., Béni, Á.: A búzaszem elemzéséhez szükséges elemtartalmi és minta-előkészítő módszerek vizsgálata.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem