Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Molnár, K.,
Rácz, C.,
Dövényi-Nagy, T.,
Pusztahelyi, T.,
Bakó, K. I.,
Pócsi, I.,
Dobos, A.:
The effect of agroecological factors on toxin production by Aspergillus flavus.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022, International Symposium : NKFIH 2018-1.2.1-NKP-2018-00002 Estimation of the long- and short-term exposure of Hungarian consumers to aflatoxins present in dairy products and recommending risk management measures: Project Closing Session: Abstract book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology, Debrecen, 13, 2022. ISBN: 9789634904670
Dövényi-Nagy, T.,
Dobos, A.,
Rácz, C.,
Molnár, K.,
Bakó, K. I.:
Evaluation of the results of plot-level computerised water balance modelling: Validation and application experiences of the Metagro online decision support system at the szilfás site of Dalmand cplc..
Növénytermelés 64, 49-55, 2015.
Ragán, P.,
Bakó, K. I.,
Sedlák, G.:
Az eltérő vetésidővel összefüggő környezeti változások hatása a kukorica termésére.
Agrártud. közl. 55, 99-104, 2014.
Bakó, K. I.,
Megyes, A.:
Evaluation of land use impacts on soil acidification in a long-term field experiment.
Növénytermelés. 62 (Suppl.), 211-224, 2013.