Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Agrár- és Üzleti Digitalizáció Intézet. Agrárinformatika Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Agrár- és Üzleti Digitalizáció Intézet. Department of Agricultural Informatics
Péntek, Á.,
Kovács, T.:
Egyedi mobilalkalmazások a kis- és középvállalkozások digitális átalakulásának motorjaként: A Z generáció elvárásainak kielégítése.
Competitio. 23 (1-2), 108-125, 2024.
Péntek, Á.,
Pierog, A.,
Kovács, T.:
How to increase workflow efficiency for micro and small businesses with a custom-built mobile app in Hungary - a case study for a language learning school.
Apstract. [Epub ahead of print], 1-19, 2024.
Péntek, Á.,
Kovács, K.,
Pierog, A.:
Egy mikrovállalkozás fejlesztési lehetőségei a digitalizáció segítségével.
GIKOF Journal. 1-10, (cikkazonosító: 2023), 2023.
Péntek, Á.,
Botos, S.,
Pierog, A.:
Mikro- és kisvállalkozások digitális felkészültsége és digitális éretségük támogatása egyedi fejlesztésű IKT eszközök segítségével.
In: "Interdiszciplinaritás a régiókutatásban XI." : Nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Filep Roland, Horváth Adrienn, Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 39, 2023. ISBN: 9789634905189
Péntek, Á.,
Botos, S.,
Pierog, A.:
Mikro- és kisvállalkozások digitális felkészültségének vizsgálata a LIAISE keretrendszer segítségével és egyedi fejlesztésű mobil applikációk alkalmazási igénye.
GIKOF Journal. 1-10, (cikkazonosító: 2023), 2023.
Péntek, Á.,
Pierog, A.:
Mobil applikációk használata a kis- és középvállalkozásoknál, Z generációs kihívások.
In: OGIK'2023 Országos Gazdaságinformatikai Konferencia : Konferencia programfüzet, Pécsi Tudományegyetem, Pécs, 36, 2023.
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Sensory Evaluation and Acceptance of Goat Yogurts in Comparison with Cow yogurts: An Empirical Study.
In: Challenges and Opportunities to Develop Organizations Through Creativity, Technology and Ethics. Eds.: Silvia L. Fotea, Ioan Ş. Fotea, Sebastian A. Văduva, Springer, Cham, 143-159, 2020, (Springer Proceedings in Business and Economics) ISBN: 9783030434489
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
Csapó, Z.,
Péntek, Á.,
Csapóné Riskó, T.:
Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
Felföldi, J.,
Botos, S.,
Péntek, Á.,
Szilágyi, R.,
Várallyai, L.:
Studying the ict management of agrifood sector on supply chain level - the first stage: analysis of agricultural ict usage.
In: Agricultural sector issues in the European periphery. Eds.: Anastasios Karasavvoglou, Persefoni Polychronidou, Vernon Press, Delaware, 35-50, 2017. ISBN: 9781622732722