EN HU

Péntek Ádám

Péntek Ádám

Publication list

Uploaded publications:
41
Publications in DEA:
36
OA:
15
Date range:
2004-2025
2025
1.
Bálint, P. L., Péntek, Á., Nábrádi, Z., Botos, S.: How can data analytics and employee upskilling foster digital maturity and sustainable practices in SMES?.
Problems and Perspectives in Management. 23 (2), 606-620, 2025.
Journal metrics:
Q3 Business and International Management (2024)
Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous) (2024)
Q3 Information Systems and Management (2024)
Q2 Law (2024)
Q3 Public Administration (2024)
Q2 Social Sciences (miscellaneous) (2024)
Q2 Sociology and Political Science (2024)
Q3 Strategy and Management (2024)
2.
Péntek, Á., Kovács, T.: Predictive maintenance issues and solutions for SMEs: a case study solving a joinery.
J. agric. inform. 15 (2), 18-28, 2025.
2024
3.
Péntek, Á., Kovács, T.: Egyedi mobilalkalmazások a kis- és középvállalkozások digitális átalakulásának motorjaként: A Z generáció elvárásainak kielégítése.
Competitio. 23 (1-2), 108-125, 2024.
4.
Péntek, Á., Pierog, A., Kovács, T.: How to increase workflow efficiency for micro and small businesses with a custom-built mobile app in Hungary - a case study for a language learning school.
Apstract. [Epub ahead of print], 1-19, 2024.
2023
5.
Péntek, Á., Kovács, K., Pierog, A.: Egy mikrovállalkozás fejlesztési lehetőségei a digitalizáció segítségével.
GIKOF Journal. 1-10, (article identifier: 2023), 2023.
6.
Péntek, Á., Botos, S., Pierog, A.: Mikro- és kisvállalkozások digitális felkészültsége és digitális éretségük támogatása egyedi fejlesztésű IKT eszközök segítségével.
In: "Interdiszciplinaritás a régiókutatásban XI." : Nemzetközi tudományos konferencia. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Filep Roland, Horváth Adrienn, Pierog Anita, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 39, 2023. ISBN: 9789634905189
7.
Péntek, Á., Botos, S., Pierog, A.: Mikro- és kisvállalkozások digitális felkészültségének vizsgálata a LIAISE keretrendszer segítségével és egyedi fejlesztésű mobil applikációk alkalmazási igénye.
GIKOF Journal. 1-10, (article identifier: 2023), 2023.
8.
Péntek, Á., Pierog, A.: Mobil applikációk használata a kis- és középvállalkozásoknál, Z generációs kihívások.
In: OGIK'2023 Országos Gazdaságinformatikai Konferencia : Konferencia programfüzet, Pécsi Tudományegyetem, Pécs, 36, 2023.
2020
9.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Sensory Evaluation and Acceptance of Goat Yogurts in Comparison with Cow yogurts: An Empirical Study.
In: Challenges and Opportunities to Develop Organizations Through Creativity, Technology and Ethics. Eds.: Silvia L. Fotea, Ioan Ş. Fotea, Sebastian A. Văduva, Springer, Cham, 143-159, 2020, (Springer Proceedings in Business and Economics) ISBN: 9783030434489
2019
10.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of cottage cheese made from goat milk: Statistical analysis of an emprical study.
J. Agricult. Inf. 1 (1), 53-63, 2019.
11.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception and acceptance of goat cheese in comparision with sheep and cow cheese - An empirical study.
An. Univ. Oradea. Econ. Sci. 28 (2), 248-260, 2019.
12.
Csapó, Z., Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Perception of Goat Milk Products.
Economic Affairs. 64 (4), 679-688, 2019.
Journal metrics:
Q3 Aerospace Engineering
Q3 Development
Q3 Geography, Planning and Development
2018
13.
Péntek, Á., Botos, S., Füzesi, I.: A webáruházak hasznossága a vidékfejlesztés során.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 242-251, 2018.
14.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Baked goods consumption habits in the gluten free diet.
J. EcoAgriTourism. 14 (1), 105-113, 2018.
15.
Péntek, Á., Csapóné Riskó, T.: Benefits of operating a webshop in rural development.
J. EcoAgriTourism. 14 (1), 120-126, 2018.
16.
Boros-Papp, S., Várallyai, L., Péntek, Á.: Explore ICT usage characteristics in buisness relationship of agro-food supply chain.
J. EcoAgriTourism. 14 (1), 48-53, 2018.
17.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Táplálkozásmarketing. 5 (1), 77-89, 2018.
18.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér készítési és fogyasztási szokások a gluténmentes diétában.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 252-262, 2018.
2017
19.
Botos, S., Felföldi, J., Várallyai, L., Péntek, Á., Szilágyi, R.: Analysis the advanced ict usage of the hungarian SME sector for preparing a domestic agri-food research.
Apstract. 11 (3-4), 147-154, 2017.
20.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T. B.: Bread consumption habits in the gluten free diet.
Apstract. 11 (3-4), 113-120, 2017.
21.
Felföldi, J., Botos, S., Péntek, Á., Szilágyi, R., Várallyai, L.: Studying the ict management of agrifood sector on supply chain level - the first stage: analysis of agricultural ict usage.
In: Agricultural sector issues in the European periphery. Eds.: Anastasios Karasavvoglou, Persefoni Polychronidou, Vernon Press, Delaware, 35-50, 2017. ISBN: 9781622732722
2016
22.
Lengyel, P., Füzesi, I., Péntek, Á., Herdon, M.: Human resource development using e-learning for Hungarian agricultural experts.
J. Agricult. Inf. 7 (1), 94-102, 2016.
23.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T. B.: Is It Worth Being Socially Responsible?.
Apstract. 10 (1), 73-80, 2016.
2015
24.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T. B.: A CSR ismertsége és megjelenése a fogyasztói döntésekben.
Táplálkozásmarketing. 2 (2), 15-27, 2015.
25.
Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T. B.: Corporate Social Responsibility through the eyes of consumers.
Agroeconomia Croatica. 5 (1), 21-31, 2015.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen