Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Boros, H. M.,
Fehér, A.,
Kiss, V. Á.,
Kontor, E.:
Csomagolás és közösségi médiás jelenlét vizsgálata egy élelmiszeripari vállalatnál.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2024. ISBN: 9786155606168
Fehér, A.,
Berencsi, A.,
Kiss, M.,
Boros, H. M.,
Kontor, E.:
Az élelmiszerfogyasztói tudatosság építésének új dimenziója - Internet of Food.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 17, 2023. ISBN: 9786155606151
Fehér, A.,
Kovács, B.,
Boros, H. M.,
Szakály, Z.:
Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően.
Mark. Menedzsment. 56 (EMOK), 57-67, 2022.
Boros, H. M.:
Az egészségtudatos életmód összetevőinek feltárása kvalitatív vizsgálatokkal.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak III. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 36-44, 2022. ISBN: 9789634904038
Fehér, A.,
Kovács, B.,
Boros, H. M.,
Szakály, Z.:
Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően.
In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 357-366, 2021. ISBN: 9789635038718
Q2
Public Health, Environmental and Occupational Health
2020
11.
Boros, H. M.:
A free irányzat elterjedésének netnográfiás vizsgálata, különös tekintettel a konzerviparra.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Héder-Rima Mária, Szőllősi László, DE GTK TDT, Debrecen, 42, 2020.
Boros, H. M.:
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások kvalitatív vizsgálata.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Héder-Rima Mária, Szőllősi László, DE GTK TDT, Debrecen, 14, 2020.
Boros, H. M.,
Fehér, A.:
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások megítélése dietetikus szemszögből.
Új Diéta. 29 (5), 27-28, 2020.
Boros, H. M.:
Netnográfiai vizsgálat az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások területén.
In: Marketing a digitalizáció korában. Szerk.: Ercsey Ida, Széchenyi István Egyetem, Győr, 372-381, 2020. ISBN: 9786155837760
Fehér, A.,
Piros, E.,
Boros, H. M.,
Kontor, E.:
Online élelmiszer-vásárlói és fogyasztói magatartás trendjei.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 20, 2019. ISBN: 9786155606090