Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce
Farkas, N. D.:
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás iránti attitűdök és fogyasztói elfogadása.
Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. 4 (2), 7-8, 2021.
Farkas, N. D.:
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása.
In: Táplálkozástudományi Kutatások X. PhD online konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Tömösközi Sándor, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 9, 2020. ISBN: 9786155606106
Kiss, M.,
Farkas, N. D.:
Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján.
Táplálkozásmarketing. 7 (2), 33-49, 2020.
Farkas, N. D.,
Fehér, A.:
Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás és információszerzés online szempontból.
In: Vidékgazdasági és fenntarthatósági kutatások aktuális eredményei : absztraktkötet. Szerk.: Jávor András, Debreceni Egyetem, Debrecen, 27-27, 2020. ISBN: 9789634902775
Farkas, N. D.:
Az egészséges élelmiszerek iránti igény Debrecenben.
In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 29, 2019. ISBN: 9789634901655
Farkas, N. D.:
Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
In: XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia: Közgazdaságtudományi Szekció : Absztraktkötet. Szerk.: Jakopánecz Eszter, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 210-210, 2019. ISBN: 9789634293279
Farkas, N. D.:
Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Molnár Szilvia, Szőllősi László, Debreceni Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar, Tudományos Diákköri Tanács, Debrecen, 27, 2018.
Farkas, N. D.,
Kiss, M.,
Fehér, A.:
Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090
Farkas, N. D.:
Nemzetközi piacszegmentáció az egészségügyi, sport- és rekreációs szolgáltatások fogyasztása alapján.
In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 40, 2019. ISBN: 9789634901655
Fehér, A.,
Balsa-Budai, N.,
Farkas, N. D.,
Szakály, Z.:
Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás a digitális korban egy netnográfiai kutatás példáján.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 28-28, 2018. ISBN: 97861556060609