EN HU

Farkas Noémi Dóra

Publication list

2023
1.
Farkas, N. D.: Milyen jövője van a személyre szabott élelmiszereknek?.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 69 (2), 4425-4434, 2023.
Journal metrics:
Q4 Food Science
2022
2.
Farkas, N. D., Kiss, M.: A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása: pilotkutatás.
Új Diéta. 31 (2), 19-23, 2022.
3.
Apáti, F., Balsa-Budai, N., Fehér, A., Kontor, E., Szakály, Z., Kurmai, V., Balogh-Vida, V., Farkas, N. D., Kiss, M., Karnai, L., Szőllősi, L.: Élelmiszer-fogyasztói szokások, trendek várható változása.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 142 p., 2022.
2021
4.
Farkas, N. D.: A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás iránti attitűdök és fogyasztói elfogadása.
Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél. 4 (2), 7-8, 2021.
5.
Farkas, N. D., Kiss, M.: Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3542-3553, 2021.
Journal metrics:
Q4 Food Science
6.
Farkas, N. D., Kiss, M.: Consumer acceptance of food nanotechnology.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3554-3565, 2021.
Journal metrics:
Q4 Food Science
7.
Kiss, M., Farkas, N. D.: Genetic-based personalized nutrition in Hungary - is there a viable business model?.
Apstract. 15 (3-4), 5-14, 2021.
2020
8.
Farkas, N. D., Kiss, M.: Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélése: egy feltáró kutatás eredményei.
Táplálkozásmarketing. 7 (1), 57-66, 2020.
9.
Fehér, A., Farkas, N. D., Boros, H. M., Véha, M., Szakály, Z.: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban.
Táplálkozásmarketing. 7 (1), 19-38, 2020.
10.
Farkas, N. D.: Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása.
In: Táplálkozástudományi Kutatások X. PhD online konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Tömösközi Sándor, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 9, 2020. ISBN: 9786155606106
11.
Kiss, M., Farkas, N. D.: Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján.
Táplálkozásmarketing. 7 (2), 33-49, 2020.
12.
Farkas, N. D., Fehér, A.: Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás és információszerzés online szempontból.
In: Vidékgazdasági és fenntarthatósági kutatások aktuális eredményei : absztraktkötet. Szerk.: Jávor András, Debreceni Egyetem, Debrecen, 27-27, 2020. ISBN: 9789634902775
13.
Farkas, N. D.: Makrotrendek az élelmiszeripari fejlesztésekben.
In: IX. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia 2020 = 9th Interdisciplinary Doctoral Conference 2020 : Tanulmánykötet. Szerk.: Csiszár Beáta, Hankó Csilla, Kajos Luca Fanni, Mező Emerencia, Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat, Pécs, , 2020. ISBN: 9789634295839
2019
14.
Farkas, N. D., Fehér, A.: A hazai fogyasztók attitűdjei az egészséges táplálkozáshoz.
15.
Farkas, N. D.: Az egészséges élelmiszerek iránti igény Debrecenben.
In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 29, 2019. ISBN: 9789634901655
16.
Farkas, N. D.: Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
In: XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia: Közgazdaságtudományi Szekció : Absztraktkötet. Szerk.: Jakopánecz Eszter, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 210-210, 2019. ISBN: 9789634293279
17.
Farkas, N. D.: Az egészséges táplálkozás megítélése a hazai fogyasztók körében.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Molnár Szilvia, Szőllősi László, Debreceni Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar, Tudományos Diákköri Tanács, Debrecen, 27, 2018.
18.
Farkas, N. D., Kiss, M., Fehér, A.: Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090
19.
Farkas, N. D.: Nemzetközi piacszegmentáció az egészségügyi, sport- és rekreációs szolgáltatások fogyasztása alapján.
In: XIII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia : Absztraktfüzet. Szerk.: Rusinné Fedor Anita, Balla Petra, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza, 40, 2019. ISBN: 9789634901655
2018
20.
Fehér, A., Balsa-Budai, N., Farkas, N. D., Szakály, Z.: Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás a digitális korban egy netnográfiai kutatás példáján.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 28-28, 2018. ISBN: 97861556060609
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen